Liebhaverboliger på Fyn
For mig er en liebhaverbolig en bolig, der har et særligt udtryk og en beliggenhed ud over det sædvanlige.
Jeg har specialiseret mig i formidling af liebhaverboliger på Fyn, fordi jeg som ejendomsmægler brænder for den grundige vurdering og krævende proces, det er at matche en liebhaverbolig med dens nye ejere. Jeg nyder at være individuel sparringspartner og sætter en ære i at hjælpe alle parter trygt gennem handlen.
Unikke boliger med attraktiv beliggenhed
Fyns lange kystlinje gør, at mange af Fyns liebhaverboliger har havudsigt. Men det er ikke kun liebhaverboligerne langs kysten, der er eftertragtede. Fyn byder også på store herskabelige villaer i de eksklusive villakvarterer samt landejendomme og små idylliske landsteder, som ligger uforstyrret i naturskønne omgivelser med kort afstand til byen.
Hvornår er en bolig liebhaveri?
Jeg har altid for øje, at en bolig kan være liebhaveri for én bestemt køber, men ikke for en anden. Derfor læner jeg mig trygt op ad min mavefornemmelse, når jeg vurderer en bolig. Beliggenheden skal være unik, og boligen skal emme af originalitet.
Det er ikke prisen, som afgør, om en bolig er liebhaveri. Liebhaveri er, når boligen er noget særligt, som ikke findes alle steder. Mange liebhaverboliger fortæller gode historier, og mange sælgere engagerer sig i salget, fordi det er vigtigt for dem, at potentielle købere får alle de vigtige indtryk med, når de besøger boligen for første gang.
Personlig rådgivning
Ved en bolighandel er min vigtigste opgave at forstå mine kunder. Det gør jeg ved at investere god tid i hele processen. Alle mine kunder får det samme høje serviceniveau, og jeg vægter den personlige rådgivning meget højt. Derfor tager jeg aldrig flere emner ind, end jeg har tid til at koncentrere mig om.
Når du vælger mig som din ejendomsmægler, følger jeg dig trygt gennem handlen, og det er helt op til dig, hvor meget du vil involveres i forløbet.
Boligindretning og havearkitektur
Mange spørger mig, om der er noget, de kan gøre ved deres bolig forud for et salg.
Typisk kan små tilpasninger gøre en stor forskel. Og jeg tilbyder gerne at komme med anbefalinger til indretning inde såvel som ude, så boligen kommer til at fremstå fra sin bedste side.