Velkommen....

Jeg har været selvstændig liebhavermægler i mere end 25 år indenfor liebhaversegmentet på Fyn. Et segment, som jeg færdes særdeles hjemmevant i, hvad enten det gælder huse i særklasse med exceptionel beliggenhed, skønne landsteder eller ekstraordinære ejerlejligheder i bymidten.
I foråret 2016 solgte jeg min andel af Thobo-Carlsen & Partnere. I sommeren 2018 starter jeg igen som selvstændig, denne gang uden et stort administrativt hold bag mig. Den personlige betjening er nemlig kernen i Unni Estates. Jeg ved, hvor betydningsfuldt det er at sælge sit hjem eller vælge sit hjem – det kræver tryghed for sælger såvel som køber.
Hos Unni Estates får du således personlig og professionel rådgivning og individuel sparring fra start til slut, og jeg sætter en ære i at hjælpe alle parter trygt igennem hele handlen.
Jeg ser frem til at byde nye såvel som gamle kunder velkommen.
Med venlig hilsen
Unni Thobo-Carlsen
Indehaver, ejendomsmægler & valuar

Jeg hjælper dig også med at købe ny bolig.

Er du ved at købe ny bolig, og har du brug for uvildig rådgivning? F.eks. forhandling med sælger og sælgers ejendomsmægler eller faglig rådgivning under processen. Mine mere end 25 år i branchen har bragt mange forhandlinger med sig, og jeg er således vant til at rådgive alle parter i en ejendomshandel, så de kommer trygt i mål. Jeg rådgiver også gerne dig.

Ring eller skriv til mig på:

+45 5023 2800 eller info@unniestates.dk

Eller på kontaktformularen til højre

Mægler er forsikret gennem HDI, Indiakaj 6, 2100 København Ø