Skyttehusvej 7, 5330 Munkebo

”Meget professionelt salgsforløb i forbindelse af salget af min ejendom, hurtige opfølgninger, god og sikker guidance og support, kan kun varmt anbefale Unni Estates hvis man skal sælge sit hjem – Tak til Emil, og Caroline som var de involverede i mit salg – super job i leverede!”

Rugårdsvej 710, 5462 Morud

"Jeg vil gerne sige tak til Unni, Caroline og Emil for salget af mit lille skovløberhus. En Yderst professionel, dedikeret og engageret tilgang med øje for detaljen, både for sælger og for købers behov. Fantastiske billeder og tekst som virkelig går helt ind. Et helt igennem anbefalelsesværdigt team og præstation - tak."
Mvh
Berith

Langelinie 57, 5230 Odense M

"Vi vil gerne takke Unni Thobo-Carlsen og Caroline Thode for salget af vores villa, som blev solgt hurtigt og problemfrit. De er begge utrolig servicemindede, engagerede og topprofessionelle og er et perfekt team. Vi fik hurtige tilbagemeldinger og opfølgninger under hele salgsprocessen, og vi har været helt trygge ved at lade dem varetage salget. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Unni Estates."
Hilsen Birgitte og Svend Erik

Chr. Winthers Vej 11, Odense M

"Hej Unni, Caroline og teamet bag 
Der skal også lyde en STOR tak her fra. Vi er glade for, at det lykkedes at finde “de rigtige købere”, og at vi nu kan tage hul på “næste kapitel”. 

I har hele vejen igennem været top professionelle og engagerede, og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer. I er tillidsvækkende og ekstrem servicemindede, og det er tydeligt, at I brænder for det, I laver. Tak for jer og tak for handlen. Er sikker på vi mødes igen." 

De bedste hilsner 
Camilla Rosenkrantz 

Hverringevej 12, Odense M

"Efter at have undersøgt markedet for mæglere i Odense valgte vi heldigvis Unni Estates og det var en god beslutning. Firmaet er top top  professionelt med et team der udstråler begejstring og er “på” fra start til slut. Vi fik løbende tilbagemeldinger efter fremvisningerne. Huset blev solgt på kun 17 dage"
Karen & Jørgen

H. C. Andersens Gade 60

"Jeg har mødt mange mæglere i mit liv, men aldrig en der er så passioneret og perfektionistisk som Caroline. Fra dag 1 har vi følt os i trygge hænder ved Unni Estates sammen med Caroline Thode.

Hun forstår vigtigheden af at ens hus præsenterer sig bedst muligt og med hendes skarpe indretningsblik, fik hun optimeret på vores hus, såvel inde som ude. Hun er meget mere end bare en mægler, vi har oplevet at hun har tilført ekstra værdi til hele processen.


Hun og hele teamet er utrolig serviceminded, og man oplever at de altid er tilgængelige og vender altid tilbage. Vi fik solgt vores dejlige byhus på meget kort tid og til den udbudte pris – det har været en meget positiv proces. Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger til Unni Estates og Caroline."


KH

Steffen go Louise Dannesbo Witting

Kirkestræde 16, Svendborg

"Jeg vil gerne takke rigtig mange gange for en super professionel tilgang til salget af mit skønne hus! Lige fra første færd kunne jeg mærke, at jeg var i professionelle hænder. 
Huset havde været til salg 2 år før, ved én af de store kæder, men var ikke blevet solgt, og med meget få fremvisninger. 
Unni så straks en masse muligheder, da hun første gang besøgte mig, og det formåede UnniEstates at få frem, sammen med fotografen, på billeder af huset, der lignede et boligmagasin. Det førte til en masse fremvisninger, super godt kørt igennem af Emil.
Huset blev solgt på få måneder til prisen. 
Ud over professionel gennemførsel af fremvisning og salg, har jeg oplevet både Unni og Emil som enormt imødekommende, søde og hjælpsomme igennem hele processen. 
Jeg giver hermed UnniEstates mine varmeste anbefalinger." 
Rikke Hahn

Langelinie 6A, Odense M

"Salgsprocessen blev en helt igennem positiv oplevelse! Unni er seriøs, engageret, tillidsvækkende og åben, hvilket gav en meget gennemsigtig og dynamisk kommunikation under hele forløbet. Vi kan varmt anbefale Unni Estates."
Helle & Gert Kühn Nielsen

Sadolinsgade 99, Odense M

"Fra vores første møde med Unni og Caroline, var vi ikke i tvivl om at netop Unni Estates skulle sælge vores skønne bolig.

Vi oplevede en top professionel tilgang til processen, startende med vores første møde, hvor vi oplevede en god, åbn og ærlig snak efterfulgt af en grundig gennemgang af vores bolig,
som resulterede i en seriøs prissætning, som blev indfriet i et salg til udbudsprisen.

I samtalen var der en troværdig linje hele vejen igennem, hvilket gjorde os trygge i salgsprocessen.

Der har i hele forløbet været en hurtig og fyldestgørende opfølgning efter alle fremvisninger,
og i den afsluttende del af salgsfasen har Unni været helt fantastisk til at få alle ender til at nå sammen.
 
Alt i alt et fantastisk samarbejde, hvor vi kun give Unni Estates de bedste anbefalinger."
Lene & Per

Næsset 38, 5330 Munkebo

"Vi valgte Unni Estates, fordi Unni havde solgt vores tidl. Ejendom i Dalum, på første fremvisning for 17 år siden, derfor skulle hun have chancen igen. Kemien var dér fra første minut Unni og Caroline trådte ind af døren og vi var slet ikke i tvivl om at de skulle stå for salget af vores nuværende ejendom. Førstehåndsindtrykket har fulgt os under hele processen. Unni, Caroline og Emil har været et super-team. Især har vi et fantastisk godt indtryk af den Topprofessionelle tilgang,  Caroline Thode har haft til vore ønsker, hun har under hele forløbet været super engageret og helt utrolig hjælpsom. Man føler sig ikke på noget tidspunkt i forløbet, ladt alene - 24/7 er der god information, og opfølgning på evt. Spørgsmål. 
Altid en positiv ånd og følelsen af at være den" eneste der har hus til salg". Huset blev solgt hurtigt og problemfrit. Vi kan kun på det aller varmeste anbefale Unni Estates som mægler."
Eva & Bo

Odensevej 6 - Kerteminde

”Topprofessionelt og engageret. Jeg fik anbefalet af en kollega at ringe
til Unni og tale med hende om at sælge min villa. Den havde været til
salg i flere år, og den tidligere mægler var gået træt. Men selv uden
markedsføring fik Unni og Caroline solgt huset til den aftalte pris. En
rigtig god oplevelse som jeg nu også vil anbefale videre.”


Steen Sirian

Munkebjergvej 19, 5000 Odense C

"Kan klart anbefale at bruge Unni Estates
Det gælder både ved køb af vores nye hus samt salg af det gamle. Lige fra første møde har I været top-professionelle. I overholder jeres aftaler og lover ikke mere end i kan holde. I alle tre er behagelige, søde og rare.
Peter og jeg siger mange tak herfra."
Sælger af Munkebjergvej 19.

Fåredammen 2 - Kerteminde

Da vi skulle sælge vores skønne hus i Kerteminde, valgte vi Unni Estates og ikke  mindst Caroline Thode - og det har vi bestemt ikke fortrudt! 
Vi valgte Unni Estates, bla. fordi deres virksomhed afspejler den eksklusivitet som vi forbinder med vores ejendom og derudover arbejder de landsdækkende - og vi var ikke i tvivl om, at det var vigtigt for salg af vores ejendom.
Caroline Thode var under hele forløbet utrolig professionel, nærværende og velforberedt - og de nye købere var fundet efter 6 uger. Vi havde en super god kemi med Caroline Thode og forløbet blev styret fantastisk godt fra start til slut. 
Vi kan kun give Unnie Etates og Caroline Thode vores varmeste anbefalinger. 
Martin & Cathrine Rasmussen, Kerteminde

Hunderupvej 128

"Kemien var helt på plads, da vi valgte Unni Estates til at sælge vores hjem gennem 34 år. Vi fik et godt indtryk af den professionelle tilgang, både Unni Thobo-Carlsen og Caroline Thode havde til vore ønsker, og det holdt stik hele vejen igennem. Huset blev solgt hurtigt og problemfrit til den udbudte pris.
Lige fra styling af huset udført med sikker hånd af Caroline, og frem til salget var gennemført, har servicen været i top. Vi kan klart anbefale teamet fra Unni Estates.

Engvej 55, Odense M

"Det er sjovt, som brikkerne falder på plads nogle gange. 
Da vi købte vores hjem i 2006, var Unni Thobo-Carlsen sælgers mægler. Nu, i den anden ende, stod Unni Estates for et trygt, sobert og professionelt salg, i et meget kort forløb, hvor Caroline Thode solgte vores bolig på første fremvisning, med minimalt afslag, tre timer efter underskrevet formidlingsaftale. 
Kan man forlange mere?"

Oehlenschlægersvej 22, Odense M

”Vi valgte Unni Estates, ud fra hvad vi havde hørt og erfaret i markedet, som værende en af de bedste ejendomsmæglere.
Vores erfaring fra samarbejdet med Caroline Thode er udelukkende af positiv karakter, fra første møde til den afsluttende handel.                                                                                                                                                                                                                                           
Caroline udviser stort engagement, seriøsitet og entusiasme omkring alt fra vurdering, over tekniske formaliteter til mere personlige emner og betragtninger.
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger. Hilsen Jane og Claus.”

Munkevænget 35, Odense M

"Vi følte os trygge ved Unni lige fra start og hendes professionelle tilgang til opgaven og lange erfaring i branchen, er vi sikker på gjorde udslaget i forhold til et hurtigt salg. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med en mægler, som var hurtig og effektiv igennem hele salgsprocessen og hvor vi følte os prioriteret.
Vi kan varmt anbefale Unni Estates, hvor vi fra start til slut fik en god behandling af hele teamet."
Mette & Jacob Molberg

Hunderupvej 117, Odense M

"Det har i hele forløbet været en meget positiv oplevelse af arbejde sammen med Unni Estates.  Kompetent, effektiv og personlig rådgivning og håndtering og god dialog.  Klart ”sælgers repræsentant” – med samtidig forståelse for begge parter.
Vi skiftede til Unni Estates og med sin indsigt i liebhavermarkedet på Fyn lagde Unni en ny strategi for salget, der virkede. Både hus og grund blev solgt meget hurtigt.
Unni var til rådighed 24/7, og rykker altid hurtigt på tingene. Vi fik også en god og velfungerende service i det administrative backup og har følt os prioriteret. Vi giver vores varmeste anbefaling til Unni Estates."
 
Hanna og Jens Schierbeck

Ridderstjernen 5, Martofte

Unni Estates er meget passioneret omkring deres opgave.
 
"Vi skulle sælge vores afdøde mors villa samt sommerhus , hvilket blev håndteret yders professionelt.
Den seriøsitet, dialog og opfølgning der har været ved salget af begge ejendomme,  har været en stor tryghed for os.
 
Når vi skal have solgt vores egen villa, vil valget også være Unni Estates.  
 
Vi kan varmt anbefale Unni Thobo-Carlsen og Caroline Thode. "
Marianne Theils

Jernbane Allé 27 - Dalum

"Når vi tænker på, hvorfor vi valgte Caroline, som mægler til salg af vores hus på Jernbane Alle og hvilke fordele vi efterfølgende kan se ved vores valg af ejendomsmægler:
Professionel tilgang.
Åben og ærlig kommunikation.
Høj service (24/7).
Svar på alle henvendelser – nat og dag.
Har konstant holdt os underrettet.
Positiv tilgang.
Vi har følt os prioriteret igennem hele processen.
Caroline/Unni Estates er effektive, struktureret, service mined og professionelle.
Vi har kunne mærke på Caroline, at hun er selvstændig og brænder for det hun laver. Hun/Unni Estates giver det ekstra og det har vi været rigtig glade for, hvilket også resulterede i et salg på kun 3 dage."
Vores bedste anbefalinger fra
Vanessa og Henrik

Chr. Winthers Vej 17 - Odense M

"Carolines tilgang til salget af vores ejendom var meget personlig og professionel. Lige fra første møde til undreskrift, har opfølgningen været helt i top. En af de helt store forskelle, vi oplevede var, Caroline’s helt tydelige passion for at få husets allerbedste sider frem, dette betød bla ommøblering-maling af køkkenvægge samt en del andre hyggelige ændringer, dette blev gjort for at huset skulle ses fra end anden vinkel, efter det havde været til salg hos anden mægler. 
Efter skiftet til Unni Estate, gik der 14 dage så var huset solgt.
Tak for et helt fantastisk sammenarbejde, skal vi bruge en mægler igen, bliver det helt klart Caroline."

Sadolinsgade 120 - Odense M

"Caroline gav os en personlig og tryg proces ved købet af vores fremtidige hjem. Hun sporede sig hurtigt ind på vores behov og drømme, og matchede disse med konkrete løsninger i ejendommen.
Dette krydret med en hurtig opfølgning, gav os en god købsproces, hvilket har gjort, at vi nu har valgt Caroline til at sælge vores nuværende hjem.
Christina & Martin

Læssøegade 94 - Odense M

"Vi har været rigtig glade for at have Unni som vores mægler.

Hun er positiv, nem at få fat i, engageret og følger hurtigt op på aftaler. Ligeledes er hun iderig og har mange kontakter, som man kan trække på ved behov.
Unni er omgivet af et meget venligt og hjælpsomt personale, som ligeledes yder en rigtig god service."
Anja Konrad Jakobsen

Strandaleen - Nyborg

Unni Thobo-Carlsen er unik som ejendomsmægler.
Hun er effektiv, hurtig, opsøgende, kommunikerende direkte, og desuden psykologisk indsigtsfuld. Kreativ tænkning i forhold til løsning af problemer er ofte nødvendig, og UTC kan anskue en situation fra flere vinkler, hvilket er værdifuldt – også helt kontant.
Jeg kan kun prise UTC s håndtering af sit erhverv.
Bente Troense

Ådalsvej 224 - Odense SV

Mette og jeg vil gerne takke dig for den hurtige og meget kompetente salgsproces omkring salget af vores hus.
Vi har følt os godt informeret, både med hensyn til aftalen, prisen og de potentielle købere som har besøgt huset.
At du samtidigt kunne gennemføre salget på små 3 uger, bygger jo kun på at pris og din kundeservice overfor køber ligeledes har været helt i top.
Vi vil gerne stille os til rådighed som reference, og medgiver dig vores bedste anbefalinger.
Mette & Torben Rafn

Langlinie 141 - Odense M

“Vores oplevelse med Unni som ejendomsmægler på vores dejlige hus var yderst positiv.
Fra start til slut følte vi os i meget professionelle hænder. Hun udviste skarphed og præcision, hvilket fik os til at føle tryghed og sikkerhed ved bl.a fremvisningerne.
Vi blev vel informeret i alle handlinger, tanker, beslutninger, kommunikation med køber osv, så vi fik følelsen af at være med på sidelinjen under hele processen.
Vi vil til hver en tid anbefale Unni Estates.
Hun er ‘skarp’ .....!
Mvh
Søren og Bettina Staunsgaard

Penthouselejlighederne Vandværksvej 16,3. og 18,3., Odense C

Efter at selskabets 2 store penthouselejligheder på Falen/Vandværksvej i Odense C havde været til salg hos anden mægler i længere tid blev salget overgivet til Unni Estates, som med en ihærdig og målrettet indsats nu har solgt begge lejligheder på de udbudte vilkår til vor store tilfredshed.
Unni Thobo-Carlsen er en ildsjæl, som med sin professionalisme, vedholdenhed og forhandlingsevner får såvel sælger som køber til at føle sig tilfredse med handelen.
Sejerskov Ejendomsselskab

Chr. Winthers Vej 31 - Odense M

Jeg kan kun medgive Unni mine bedste anbefalinger. Der var handlekraft lige fra begyndelsen af og til slut med en handel på 2 måneder. Unni ser muligheder og ikke begrænsninger. Hun er meget ærlig, seriøs og jeg følte mig i gode hænder lige fra start. Jeg har ikke fortrudt et sekund jeg skiftede til Unni Estates, da det forløb lige som jeg havde håbet på, med et hurtigt salg og god og positiv dialog samt opfølgning med Unni selv i hele forløbet, hvilket gav tryghed i hele processen.
 
Så de bedste anbefalinger herfra,
Birgitte Hempel Hansen

Langelinie 193 - Odense M

Vi var ikke tvivl om, at valget skulle falde på Unni Estates, da vi skulle sælge vores afdøde forældres smukke hjem, vores barndomshjem, familiens samlingspunkt igennem 45 år. Vi fik en super professionel rådgivning og sparring med stor respekt for vores situation, så vi følte os trygge igennem forløbet.
Unni viste super indsigt og kompetance indenfor liebhaveri og ikke mindst hendes loyalitet, professionalisme og dynamiske tilgang sikrede et meget hurtigt og vellykket salg Vi kunne ikke have valgt bedre, derfor anbefaler vi varmt Unni Estates, og netop også fordi Unni selv er del af hele processen.
Charlotte Busch

Lahnsgade - Odense C

”Som købere af et hus som Unni var ejendomsmægler på oplevede vi en stor professionalisme fra Unni og meget høj indsigt i de vilkår der var relevante for os som købere. Hun er naturligvis “sælgers mand” og helt klart og tydeligt havde sin loyalitet hos sælger, som en ejendomsmægler skal have. Men netop på grund af hendes loyalitet og professionalisme, men også proaktivitet og fairness, er det præcist derfor, når vi en dag skal sælge et hus, at vi helt klart vil bruge Unni som mægler. Hun kan varmt anbefales og vi står gerne til rådighed for yderligere kommentarer hvis det ønskes.
Anja og Ole

Margrethevej - Nyborg

Unni Thobo-Carlsen  har to gange tidligere solgt hus for mig – begge gange med positivt udfald! Det var derfor oplagt at henvende mig til Unni Estates, da jeg ønskede at sælge min grund her i Nyborg. Og alle god gange tre – salget gik nemt og gnidningsfrit. Jeg er meget tilfreds med behandlingen. Unni  er kompetent, klog og handlekraftig.
Ulla Brehm Jahn

Lahnsgade - Odense C

"En seriøs, dynamisk og professionel mægler, der tog hånd om handelen fra start til slut. Hurtig feedback og opfølgning under hele salgsprocessen. Jeg har været helt tryg ved mit valg og er kun blevet bekræftet i at Unni Estates var den rigtige mægler til at sælge min bolig. Forløbet har været perfekt. Jeg kan varmt anbefale Unni Thobo-Carlsen, Unni Estates. 5 stjerner herfra!”
Helle Sæthre