Vandværksvej 18, 3., 5000 Odense C

Stor Penthouselejlighed med elevator lige til døren samt stor tagterrasse.

SOLGT!

Stor penthouselejlighed i hjertet af Odense C.

Centralt beliggende penthouselejlighed på 217 m2 med pragtfuld udsigt over byens tage, i det rolige og eftertragtede Gerthasmindekvarter. Området kendetegnes ved dets mange smukke gamle byhuse og gåafstand til centrum og Munke Mose.

Lejligheden er beliggende på 3. & 4. sal sal i en samlet bebyggelse på ialt 26 ejerlejligheder. Byggeriet er eksklusivt og rummer bl.a elevator, fællesrum i kælder samt egen p-plads og 15 m2 kælderrum.

Indeholder god entré med skabsplads,herfra er der adgang til godt værelse/kontor, stor stue med et dejligt lysindfald med bl.a. fransk altan, spisestue med adgang til stort Jacob Jensen køkken med sort granitbordplade. Køkkenet har god spiseplads og charmerende trappe til 4 sal. Endvidere dejligt soveværelse med skabsvæg, dejligt stort badeværelse med gulvvarme og brus samt vaskesøjle.

På 4. sal er der indrettet stor lys stue, velegnet ti at opdele med endnu et værelse, eller blot som anvende som det er p.t.. Endvidere toilet. Fra stue adgang til stor tagterrasse med udsigt over byens tage og med depotrum til havemøbler.

En super lejlighed for dem som vil bo centralt og stadig i rolige grønne omgivelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.