Vandværksvej 16, 3., 5000 Odense C

Penthouse med elevator lige til døren og nu med 2 store terrasser.

KØBSAFTALE UNDERSKREVET !

Stor penthouselejlighed i hjertet af Odense med elevator i ejendommen.

Centralt beliggende 5-værelses penthouselejlighed på 218 m2 med pragtfuld udsigt over byens tage, i det rolige og eftertragtede Gerthasmindekvarter. Området kendetegnes ved dets mange smukke gamle byhuse og gåafstand til centrum og Munke Mose.

Lejligheden er netop blevet bygget om med endnu en overdækket terrasse fra stuen mod sydvest, således man i dag kan nyde solen både morgen og aften.

Lejligheden er beliggende på 3. & 4. sal i en samlet bebyggelse på ialt 26 ejerlejligheder. Byggeriet er eksklusivt og rummer bl.a elevator, fællesrum i kælder samt egen p-plads og 19 m2 kælderrum.

Indeholder god entré med skabsplads, herfra er der adgang til godt værelse/kontor, spisestue i åben forbindelse til stort lækkert Jacob Jensen køkken med sort granitbordplade. Det moderne Jacob Jensen køkken har via franske døre adgang til stor spændende stue med udgang nyetableret terrasse mod sydvest.. Stort badeværelse med gulvvarme med badekar samt vaskemaskine og tørretumbler. Fra lejlighedens køkken er der trappe til 4. sal.

4..salen indeholder endnu en stor stue med adgang til stor overdækket terrasse. Endvidere stort værelse samt dejligt badeværelse med brus og gulvvarme.

Til lejligheden hører der egen p-plads i gården samt depotrum.

En super lejlighed for dem som vil bo centralt og stadig i rolige grønne omgivelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.