Skt. Klemens Vej 69, 5260 Odense S

Helt unik arkitekttegnet villa i Odense S.

KØBSAFTALE UNDERSKREVET

Arkitekttegnet villa med parklignende have og med halvpart i egen fredskov på 6 tdl. - ideelt til den pladskrævende familie.

Denne sjældne udbudte villa er en perle i sig selv. Villaen er opført i 1968 og rummer 358 m2 boligareal samt underetage på 103 m2. Villaen er opført i rustikke materialer, der falder helt utrolig godt ind i det miljø og landskab, hvori villaen er beliggende. Taget er et tegltag, med kobbertagrender, samt karme i oregon pine, som går igen i husets indvendige døre. Villaen ligger tilbagetrukket på grunden, hvilket giver villaen en helt privat og ugenert karakter omkranset af høj beplantning.

I 2014 gennemgik huset en større modernisering af køkken såvel som badeværelser og gulve, og huset fremstår i dag helt og aldeles indflytningsklart. Det smukke snedkerkøkken fra Schiang Living er indrettet med strømlinede elementer, og indeholder stort set alt i hårde hvidevarer.

Fra køkkenet er der adgang til stor dejlig stue med udgang til terrasse med bl.a. spabad og panoramaudsigt over den parklignende have og til den anden side udgang til morgenterrasse. Endvidere pejsestue med gaspejs og udgang til svalegang mod haven.

Villaen fordeler sig på 2 plan, og fra stueniveau går man et par trin op til børne- og forældreafdeling med værelse samt stort forældresoveværelse med separat adgang til stort badeværelse med kar og brus. Både soveværelse og badeværelse har udgang til altan. Børneafdelingen rummer foruden et stort badeværelse to store værelser, som begge har adgang til overdækket terrasse.

Husets underetage er ideelt indrettet til familie- og teenage-afdeling, idet der her er stor gildestue. Desuden finder du her flere depotrum samt vinkælder.

Den over 5.000 m2 store parklignende have strækker sig som en park mod Odense Å, og en lille bæk risler gennem haven.

Til huset hører også en halvpart af fredskov på 6.000 m2. Halvparten ejes med nabo.

Villaen ligger ca. 10 min til motorvejsnet og kun 15 min fra centrum.

Alt i alt en helt igennem unik bolig for den kræsne køber.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.