Lahnsgade 67, 5000 Odense C

Rummelig patriciervilla i Hunderup - gåafstand til centrum.

Lahnsgade 67. Odense C

Smuk rummelig patriciervilla i hjertet af Hunderup kvarteret udbydes nu til salg. Villaen er oprindelig opført i 1929 og tegnet af arkitekt Thorvald Nygaard. Har kun haft 3 ejere gennem tiden , og moderniseret i både 1996 og senest i 2005. Villaen er opført i 3 etager og er særdeles velegnet til den pladskrævende familie med evt. Au Pair-bolig i underetagen, idet ejendommen rummer 445 m2, hvoraf 155 m2 er beliggende i underetagen.

Indeholder: Vindfang med klinkegulv, flot hall med trappe til 1. sal, 2 store stuer en suite, den ene med charmerende karnap mod vejen, gæstetoilet. Stor spisestue med udsmykninger med bl.a. kridering på væggene og 6 synlige pærer i loftet som danner en fin ramme over et spisebord. Fra spisestuen er der dobbeltdøre ud til den dejlige, lukkede have. Stuerne har smukke egeparketgulve. Charmerende køkken fra Multiform med spiseplads.

Via den smukke trappe føres man til villaens 1. sal som indeholder stort repos med udgang til altan, toilet med terrazzogulv, ældre badeværelse med kar og brus, 4 gode soveværelser samt mindre værelse med håndvask. Fra 1 salen er der adgang til husets uudnyttede loft, som nemt kan indrettes til et eller flere værelser. Alle værelser har flotte lyse fyrretræsgulve.

Underetage: Villaens underetage er flot moderniseret i boligkvalitet og indeholder 2 gode depotrum, toilet, vinkælder, stort værelse med mange skabe, gildestue samt badeværelse fra 2005 med kar og brus, samt stort vaskerum.. Kælderen har flotte klinkegulve.

Haven er ugeneret og med smuk beplantning og fra villaens 2 solterrasser er det muligt at nyde solen hele dagen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.