Ejlbyvej 63, 5471 Søndersø

Drømmer I om underskønne rammer og mulighed for hestehold samt jagt på egen grund? Så tag med os til Ejlby nær Søndersø, hvor I finder denne forhenværende præstegård med knap to hektar tilhørende jord. I kan glæde jer til en historiefyldt bolig, der blev gennemrenoveret i 2006-2008 - herunder med nyt tag, el-installationer, vinduer og et luft-til-vand-varmeanlæg, der giver attraktivt lave varmeomkostninger. Derudover er der fra ultimo 2018 indlagt fibernet.

Når I ankommer til adressen, bemærker I straks den unikke indkørsel, der er smukt afrundet. Træder I over dørtærsklen, finder I entréen, hvorfra 334 m2 udfolder sig. Førstesalen giver jer blandt andet tre gode værelser, der tilgås fra det møblerbare fordelingsrepos, samt en skøn stue med altan og et rummeligt badeværelse, hvor de blotlagte mursten minder jer om husets helt særlige historie. En sekundær trappe fører jer tilbage til stueplanets alternative indgang, hvorfra der er adgang til endnu et badeværelse. Svane-køkkenet er indrettet med varmglødede fronter, fritlagte bjælker i loftet og en ovn i praktisk arbejdshøjde. Endeligt fuldendes rundturen med hele tre stuer, så I får rige indretningsmuligheder.

Den parklignende have, der udgør omtrent 7.500 m2, er anlagt med ældgamle bøgetræer, hængepil og et canadisk egetræ samt frugttræer og kirsebærtræer. Hertil kommer et pragtfuldt orangeri fra 2010 på 36 m2 og jeres egen sø. Resten af grunden, der blandt andet også byder på en 3000 år gammel gravhøj, består af smuk fredskov - perfekt, når I mangler brænde til pejsen. I kommer til at bo i en velholdt landsby med kort afstand til indkøb og en velrenommeret skole. Derudover er Gyldensten Strand kun fire kilometer væk, og i bil tager turen til Bogense under et kvarter - Odense kan nås på omtrent tyve minutter.

En bolig, der skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.