Brandgaden 2B, 5871 Frørup

Superejendom til jer der elsker heste, natur og skønhed

Kunsten at leve livet fuldt ud kan praktiseres på denne eksklusive og meget smukke landejendom. Boligarealet er sat perfekt i stand med en særlig sans for at bevare atmosfæren fra en gård med bindingsværk fra 1850 og kombinere det med en urban boligstil med højt til loftet, store rum og flydende betongulve. Man kunne godt tro, at man befandt sig et sted, hvor et smart boligmagasin til det internationale jetset var i gang med optagelser. Og når man så kigger ud ad vinduet og ser hestefold, en fredet sø med klokkefrøer og skoven i baggrunden, forstår man, at man må befinde sig midt i en kulisse til den mest perfekt gennemtænkte illusion om country living og dansk hygge. Altså indtil det går op for én, at dette overhovedet ikke er en kulisse, men den skinbarlige sandhed. Dette sted er virkeligt. Man kan knibe sig selv i armen og indse, at virkeligheden nogle steder bare er meget skønnere end de vildeste drømmesyn.

Her er vitterligt en udendørs hestestald med udhæng, der er opført i lærketræ, hvor man kan have sine heste stående, når de ikke befinder sig i hestefolden, eller man tager dem ud på en ridetur direkte fra grunden ind i skoven og videre til stranden blot et par kilometer væk. Det er også et faktum, at grundens størrelse er på den anden side af to hektar, så man kan nyde naturens vildt der tit kommer forbi. Det er også virkelighed, at man indenfor har sit tøj opbevaret i en walk-in garderobe med bindingsværk kombineret med moderne skuffer og hylder. Og at I kan vælge, hvornår I vil opholde jer i den hyggelige, gamle afdeling med bindingsværk og i den nye, højloftede del med akustiklofter og køkkenalrum med Quooker og diskret integrerede køkkenmaskiner bag det lyse køkkenmøblement. I får to badeværelser, soveværelse, værelse, entre, bryggers, køkkenalrum, viktualierum og stue. Der er døre ud til det fri fra alle rum, bortset fra badeværelserne, walk-in garderoben og viktualierummet. Læg dertil, at I sågar har mulighed for at udnytte loftet, hvis I skal bruge mere boligareal end de nu udnyttede 250 m2.

Hvis man forestiller sig, at I er så aktive og alsidige mennesker, at I ikke hele tiden rider rundt i det varierede landskab, kigger på klokkefrøer og går på jagt, men også har interesse for at udfolde jer med mekanik eller måske skabe egne kunstværker, så vil I elske den store værkstedsbygning. Den kan bruges til det meste som for eksempel atelier, keramikværksted, musikøvelokale, motorcykelværksted, jagtstue eller mikrobryggeri. Eller hvad I synes, man skal udfolde sig med her. Rummet er stort og opført i boligkvalitet. I får selvfølgelig også terrasser, hvor I kan nyde udsigt, sol og himmelkig om aftenen plus en dejlig gårdsplads. Ejendommen fremstår fuldstændig klar til indflytning, og I vil komme til at bo i et nabolag med en del kunstnere, der tiltrækkes af de natursmukke, harmoniske og inspirerende omgivelser. Til daglig har I mulighed for at købe ind i de mange omkringliggende gårdbutikker og der er 2.5 km til nærmeste skole med skolebus. Velkommen til en ægte liebhaverejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.