Bregningevej 26, 5700 Svendborg

Drømmer De om udsigt ud over Svendborg Sund og 3 min til strand og lystbådehavn - så er ejendommen her måske noget for Dem.

Ejendommen rummer hele 210 m2 fordelt over 3 plan og har et væld af detaljer som Genvex anlæg og solvarme. Moderniseret overalt, og fremstår total indflytningsklar, og bl.a. nymalet udvendigt i 2019. Denne pragtfulde villa indeholder entré med rå murstensvægge og betongulv, nyere gæstebadeværelse med brus og gulvvarme, flot køkken fra Kvik fra 2017 i hvide elementer, dejlig spisestue med 180 graders kik over Svendborg Sund. Fra spisestuen er der udgang til stor træterrasse som er hævet op i niveau med stuen.

Dejlig dagligstue med brændeovn, som giver hygge og varme i de to stuer. Der er fyrretræsgulve i begge stuer. Fra entréen er der opgang til huset 1. sal, som rummer stor repos, 2 store soveværelser, hvoraf det ene kan opdeles til 2 værelser. Begge soveværelser har mange skabe og loft til kip, hvilket giver en helt unik stemning i rummene, her finder De ydermere huset andet badeværelse med brus og naturligvis gulvvarme.

Husets underetage er indrettet med kontor med skabe, bryggers samt et stort værelse som anvendes til motionsrum p.t., og for vinelskeren er der også en lille vinkælder.

Området ved Vindeby byder på god skole, tennisbaner samt indkøbsmuligheder så som bager, slagter og supermarked. I den lille private havn ved Vindeby, kan lejes bådplads.

Lad os vise Dem denne lille perle.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.