Dyrupgårdvænget 71, 5250 Odense SV

Pragtfuld vandskuret villa tegnet af Villa DeLuxe i 1987 og moderniseret i 2009 med bl.a. nyt køkken og badeværelse. Villaen ligger i bunden af lukket vænge og blot få meter fra fælles privat tennisbane og på 1827 m2 stor grund.

Villaen fremtræder overalt i usædvanlig god stand og rummer 273 m2 incl. fin underetage. Villaen har dejlig solgård og flere terrasser hvor man kan nyde solen hele døgnet.

Indeholder: Entré med flot klinkegulv med gulvvarme, kontor/børneværelse, pragtfuldt soveværelse med mange skabe og adgang til stort privat badeværelse med både kar og brus samt dobbelt vask. Stor opholdsstue i vinkel med pejs og udgang til stor delvis overdækket terrasse mod grønt område. Stuen har smukke trægulv og stort lysindfald fra de store vinduespartier, og er også opdelt med spisestue. Pragtfuldt køken fra HTH i sorte elementer med granitbordplade. Køkkenet har endvidere spiseplads og masser af skabe. Fra køkken er der ligeledes udgang til terrassen.

Fra køkken er der adgang til et dejligt bryggers hvor der samtidig er nedgang til den meget brugbare underetage på 85 m2 indrettet med stort alrum, velegnet til gildestue eller teenage afdeling, endvidere vinrum samt stort depotrum.

Villaen har separat børneafdeling med 2 gode værelser med skabe samt badeværelse med brus.

Herudover er der dobbelt carport med udhus.

Villaen er særdeles velegnet til de modne par eller børnefamilien, da skole og indkøb kun ligger 10 minutter fra boligen, ligesom motorvejsnet kan nås på 5 min.

Lad os vise Dem denne dejlige villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.