Skt. Klemens Vænge 9, 5260 Odense S

KØBSAFTALE UNDERSKREVET.

Denne skønne Villa de Luxe ejendom udstråler kvalitet fra første øjekast når man kører op ad indkørslen mod den integrerede carport, der har god plads til 2 biler. Fra bilen kan man gå tørskoet ind i den flotte og rummelige hall med italienske marmorklinker med gulvvarme.
Her bemærker man hurtigt, at ejendommen er yderst velholdt, hvortil det kan nævnes at taget kun er 2-3 år gammelt.

Fra hallen er ejendommen opdelt i værelsesafdeling i den sydlige del af huset, og stue samt forældresoveværelse i den norlige del. Værelsesafdeligen består af 3 gode børneværelser med tilhørende badeværelse. I forbindelse med værelsesafdelingen findes husets bryggers, hvor De finder vaskefaciliteter og god skabsplads.

De flotte marmorklinker i hallen, er ført videre ud i køkkenet, hvor sælger har isat nyere køkken fra HTH i lyse farver. Køkkenet har en god størrelse og med en fin spiseplads. Fra køkkenet er der adgang til spisestuen, hvor der er god mulighed for at åbne op og lave køkken/alrum. Spisestuen har et flot kig ud til den skønne have og de skønne solterrasser og den overdækkede solgård.

Forældreafdelingen består af et stort soveværelse med adgang til eget flot badeværelse som ligeledes er af nyere dato. Badeværelset har udover et flot lyst klinkegulv med gulvvarme også en sauna.

Stuen er opdelt i en stor opholdsstue med parketgulv og udgang til terrassen og solgården, samt en hyggelig nedsænket pejsestue med det genkendelige flotte marmorgulv med gulvvarme. Her finder De også en flot brændeovn.

Villaen rummer 226 m2 og har et fantastisk haveanlæg på 1.729 m2 og ejendommen er endvidere nabo til fredskov, der ejes i fællesskab med grundejerforeningens øvrige medlemmer.

Villaen ligge tæt på såvel indkøb som skole og daginstitution samt kun 10 min til motorvejsnet.

Lad os vise Dem denne skønne villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.