Engvej 55, 5230 Odense M

I denne skønne ejendom fornemmes en enestående atmosfære og boligen fremtræder på alle etager i særdeles god vedligeholdelsessstand.

Til ejendommen er der tilhørende stor 1.123 m2 grund anlagt med dejlige solrige terrasser.

I stueplan forefindes: Entre med trappeforløb til ejendommens etager, stort gæstetoilet, 2 sammenhængende lyse stuer med karnap og dejligt lysindfald. Husets kerne udgøres af det meget indbydende rummelige køkken alrum miljø med elementer fra Multiform og alt i hårde hvidevarer - alrummet har et fantastisk lysindfald fra de mange vinduespartier. Køkken og gæstetoilet er med gulvvarme.

1. salen består af soveværelser med skabsvæg og udgang til lille altan, stort værelse, aktivitetsrum/legerum med lofter til kip og smart trappe til 2. sal. Fra aktivitetsrummet er der udgang til dejlig stor altan med den skønneste udsigt, stort flot badeværelse med brugs og elementer fra Multiform.

2. salen er udnyttet med stort lyst rum dog ikke godkendt.

God underetage som fremstår i boligkvalitet indeholdende: Vaskerum/bryggers, dejligt stort værelse/kontor samt viktualerum - underetagen er ikke godkendt til beboelse. Forhaven er flisebelagt med gode parkeringforhold - her er også muret garage og adgang til baghaven.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.