Munkevænget 35, 5230 Odense M

Hunderupvilla med byens bedste beliggenhed ved Odense Å

Herlighedsværdien ved denne ejendom er usædvanlig stor. Udefra er villaen smuk og meget markant. Indenfor kan man se frem til en fantastisk bolig med fire velindrettede etager, hvor der er i alt 359 m2 og adskillige terrasser og balkoner med en mageløs udsigt ud over skov, park og å. Grunden er en park på 2.265 m2 med gamle træer, hyggekroge, plæne og pool. Placeringen er enestående med et langt kig op ad åen, hvilket ikke fås bedre andre steder i dette eksklusive og eftertragtede kvarter, som befinder sig tæt på centrum af Odense og samtidig er sin helt egen fredelige oase. Ejendommen ligger endda for enden af et lukket vænge, så man er sikker på at få et roligt og helt privat domæne.

Ejendommen, der er opført i 1909, er konsekvent vedligeholdt og renoveret, så man både får charmen fra den oprindelige arkitektur og den moderne komfort. Her er således lækre badeværelser, Vola-armaturer som et gennemgående designelement, køkken fra Unoform og luksuøse trægulve fra Dinesen. Der er franske døre, original stuk og rosetter i flere af de højloftede rum. Fra de fleste rum får man både et skønt lysindfald og en fabelagtig udsigt, så man kan nyde omgivelserne og følge de skiftende årstider. Alle forbedringer er udført i de bedste materialer og med et sikkert blik for at bevare husets oprindelige sjæl og arkitektoniske særkende.

Boligen byder på masser af plads på alle fire etager. I stueetagen kommer man først til en hall, hvorfra der til den ene side er adgang til et værelse og til den anden franske døre ind til et mægtigt køkkenalrum, der ligger i åben forbindelse til en stor stue, der fører videre til orangeriet. Fra alle disse tre vestvendte opholdsrum er der store glaspartier mod parken og udsigten. Desuden gæstetoilet på etagen. På første sal er der værelser med balkoner, et mægtigt badeværelse og walk-in-garderobe. På anden sal får man ét stort rum, der er ideelt som ekstra stue eller kontor. I underetagen er der et stort badeværelse, vaskerum og viktualierum plus adskillige disponible rum. Det er kort sagt et eventyrligt sted, der her udbydes og fremvises efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.