Nordøstvej 1, Bovense, 5800 Nyborg

Arkitekttegnet fritidshus i første række til Storebælt

Fornemmelsen af krydstogt er fremherskende både på terrassen og indenfor i dette enestående og pragtfulde fritidshus, hvor man har udsigt til den faste forbindelse mellem Fyn og Sjælland og til det blå hav, der strækker sig så langt øjet rækker. Når I sidder i stuen ved spisebordet og skubber de store skydedøre til side, har I følelsen af at sidde i niveau med vandspejlet. Det samme er tilfældet i sofagruppen, hvor den anden skydedør kan åbnes. Arkitekten har også sørget for at indbygge effektive akustiklofter, så der bliver kompenseret lidt for havets susen og det bliver lettere at føre en samtale hen over bordet med sine gæster.

Husets arkitektur er på genial vis tilpasset terrænet, så I kan gå direkte ud på terrassen, der er udført i beton, og som minder om betongulvet indenfor og dermed understreger følelsen af sammenhæng mellem inde og ude. På den måde kan stuen opleves som kommandobroen og terrassen som et dæk, der skråner ned mod det nogle gange blide og dragende og andre gange vilde og voldsomme vand. I virkeligheden befinder huset sig ti meter over vandkanten, men afstanden opleves som kortere og meget vandnær. Nogle vil opleve det som en berusende og inspirerende følelse. Andre som det højeste niveau af meditativ afslapning. De fleste vil være enige om, at udsigten er smuk som bare pokker. Og at man aldrig bliver træt af den. Heller ikke om morgenen, når man vågner til bølgeskvulp, vandspejlinger og udsigt til himlens forskelligartede skyformationer.

Det centrale i huset er opholdsrummet med stue og køkken i åben forbindelse. Der ligger et værelse på hver side af opholdsrummet. Her er et badeværelse med to håndvaske. Det hele fremstår i en kvalitet, som man vil forvente. Desuden hører der et anneks med to sovepladser til ejendommen. Der ligger elleve huse i denne eksklusive udstykning. Naboskabet er venligt, og man har tradition for at tage sig af hinandens huse ved behov. Afstanden til Kerteminde er syv kilometer, og I kan få glæde jer over at have hele tre restauranter af absolut topklasse inden for en afstand af blot ti kilometer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.