Hunderupvej 125B, 5230 Odense M

Herskabelig Hunderup-villa med nem grund

UDVALGTE BILLEDER ER STYLET UD FRA IDEER TIL MODERNISERING.


En mindre herskabsvilla i klassisk stil beliggende lige midt i det attraktive Hunderup-kvarter med kort afstand til Skovsøen, centrum og gymnasiet. Villaen fremstår meget attraktiv med sit røde murværk, sprossede vinduer og et rødt tegltag. I får fire plan med mulighed for at skabe en moderne, stilfuld perle af en klassisk bolig. I stueplan er loftshøjden 2,80 meter i de dejlige stuer med franske døre, stuk og rosetter. Her er ingen fordelingsgange, men direkte døre mellem de tre stuer og et ældre, charmerende køkken, der ligesom resten af boligen kan renoveres med nænsom hånd, så man bevarer husets stil og skaber mere moderne komfort. Desuden får I en mindre havestue, der er meget lys og med vinduer mod både syd og vest. Den har også dør direkte ud til en af de mange terrasser.

På førstesal ligger det ene af boligens badeværelser. Det ligger godt placeret med kort afstand til både soveværelse og de to øvrige værelser på etagen. Fra soveværelset er der dør ud til en mindre altan, som vender mod syd og eftermiddagssolen. Fra et af de to værelser er der trappe op til udnyttet værelse på anden sal med 2,30 meter til højeste loftspunkt, der dog ikke er med i BBR. Her kan man indrette kontor, legeværelse eller gæsterum. Kælderen rummer det andet badeværelse, et bryggers med vaskefaciliteter og flere disponible rum. Der er indgang til kælderen udefra. Man kan eventuelt renovere den til en lækker teenageafdeling eller en etage med hjemmekontorer, træningsrum og måske endda vinkælder eller viktualierum.

Grunden er dejligt overkommelig, så man her ikke behøver tænke så meget på havearbejde. Til gengæld er der dejlige terrasseområder hele vejen rundt, så man kan flytte sig efter solen eller det skyggefulde hele dagen. Grunden er lukket og ugeneret, så man har privatliv. Der er også plads til biler. Når I går ud fra grunden, er I omgivet af de mange flotte villaer, som kendetegner dette skønne kvarter. Og I kan se frem til at have meget af det, man godt kan lide, inden for gåafstand, både den centrale del af Odense og mange af de bedste rekreative områder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.