Jernbane Allé 27, Dalum, 5250 Odense SV

Smukt renoveret murermestervilla med perfekt beliggenhed

Charmerende bolig i et dejligt, grønt kvarter og fuldstændig klar til indflytning. Man får et beboelsesareal på 143 m2, der er fordelt på stueplan og første sal plus en opholdskælder på 59 m2 med gulvvarme i både de disponible rum og i vådrummene, bad og bryggers. Førstesalen blev moderniseret i 2015 og består af fordelingsgang, badeværelse og tre værelser, hvor det ene er med skabsvæg. Stueetagen byder på højloftet stue og køkkenalrum, hvor man vil opleve en ekstraordinær høj hyggefaktor, samtidig med at stilen er lys, strømlinet og klassisk. Renoveringen er gennemført med stilsikker hånd i 2018. Her er køkken fra Svane, vandhane med kogende vand fra Quooker, smagfuldt indbyggede hvidevarer og dampovn. Man vil også bemærke de store Velux-ovenlysvinduer, der sikrer masser af lysindfald. Fra køkkenalrummet er der dør ud til terrassen, så man nemt skaber sammenhæng mellem inde og ude.

Grunden er overkommelig i størrelse med sine 634 m2 og med en velanlagt have, som er lige til at tage i anvendelse. Forhaven er præsentabel med flot flisegang og en trappe, der inviterer den besøgende til at træde nærmere ind i den hvide og venlige villa med det røde tegltag, som murermesteren opførte i 1916, og som sidenhen er knopskudt med de mest charmerende tilbygninger. Baghaven er praktisk og symmetrisk anlagt med vægt på den skønne terrasse, hvor man får masser af sollys fra morgenstunden og hele resten af dagen. Der er lagt rullegræs på plænen for nyligt, og grunden er grænset godt af med bøgehæk, så man er helt privat i haven.

Jernbane Allé er kendt for et notorisk godt naboskab, hvor man har mulighed for at melde sig ind i gadeforeningen, der byder på både praktiske og festlige fordele. For et nærmest symbolsk årligt medlemsbidrag får man adgang til at låne foreningens kano og stillads, ligesom man kan deltage i mange festlige arrangementer i løbet af året. Beliggenheden her i Dalum er attraktiv med nærheden til de skønne, grønne områder som Skovsøen og Fruens Bøge, ligesom der er kort afstand til sportsfaciliteter og blot tre kilometer til centrum af Odense. Det er ikke mærkeligt, at kvarteret her er så eftertragtet, når man har alt det gode lige omkring sig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.