Oehlenschlægersvej 22, 5230 Odense M

Lige i smørhullet med kort afstand til både centrum og skoven ligger denne dejlige villa i fire plan og venter på at få nye ejere. Hele ejendommen er både indenfor og udenfor renoveret, så den står klar til indflytning. Huset blev opført i 1933 med den charme, som var kendetegnende for byggestilen i den epoke. Den grundige renovering i 2011 omfattede alt det basale som vvs, el, kloakering, omfangsdræn og isolering. Der kom også nyt tag på med de bedste materialer fra Randers Tegl i respekt for ejendommens oprindelige arkitektur. I 2016 blev underetagen totalrenoveret, så man her får en række dejlige rum plus vaskerum og badeværelse med kar. Det omfattende renoveringsarbejde er sket med assistance fra en arkitekt og ud fra en filosofi om, at det skulle ske nænsomt og i respekt for husets originale og fine arkitektur. Samtidig er der skabt større rum, flere moderne faciliteter og mere komfort. BBR-arealet er 139 m2, og I får i alt 235 m2 at boltre jer på.

Man kan se frem til i alt fire dejlige plan, som har mange anvendelsesmuligheder til en familie med børn eller måske til et par med behov for gode hjemmearbejdspladser og meget selskabelighed med overnattende gæster. Stueetagen byder på et dejligt køkkenalrum med forbindelse til opholdsstuen gennem franske døre. Til den anden side er der ligeledes franske døre ud til en topcharmerende, overdækket terrasse med trappe ned til haven. Køkkenet er indrettet med møblement fra Svane, hvilket går igen på badeværelset ovenpå af hensyn til en rød designtråd og den visuelle ro, som det er med til at skabe i huset. Det samme princip er gennemført med marmor til køkkenbordet og andre flader i huset. Der er også gæstetoilet i stueetagen. På første sal er der badeværelse og et stort soveværelse med walk-in garderobe og altan. Desuden to værelser. Øverst oppe finder I et charmerende rum på godt 20 m2.

Haven er kendetegnet ved gammel beplantning. Her er nåletræer, en stor flot birk og æbletræ. I får tre terrasser, inklusive gårdhave. Jeres nye hus er placeret i det populære digterkvarter, hvor man er omgivet af andre præsentable ejendomme og venlige naboer. I har både Hunderupskoven og Odense centrum i gåafstand. Der er naturligvis alt, hvad man skal bruge i nærheden som pasning, skole, gymnasium og dagligvarebutikker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.