Røjlevej 30, Røjle, 5500 Middelfart

Domicil i internationalt format beliggende midt i Danmark

Rosenkilde Gods er en helt særlig domicilejendom. Den fremstår selvsikkert og meget smukt i sin egen originale, moderne arkitektur, af de bedste materialer og med alle de moderne bekvemmeligheder, som passer til et gode liv med meget selskabelighed og mange forskelligartede aktiviteter. Alt befinder sig på et højt internationalt niveau som parkeringskælderen til adskillige biler, der vil få lige så luksuøse forhold som jer, der bor her. Smagfuldt og gennemført. Her vil jeres gæster blive imponeret og give udtryk for anerkendelse. Det er simpelthen et drømmedomicil for ægte livsnydere, som udover masser af plads på det 775 m2 store boligareal, også kan glæde sig over stedets naturskønne, fredelige og sikre forhold.

Samtidig med at her er store linjer og uendeligt meget plads både udenfor og indenfor, byder godset på en intimitet, som er et lige så fremtrædende karaktertræk og charmerende særkende. Dette oplever man især, når man kaster blikket på ejendommens lysthus, der er placeret ved en lille sø i parken. Lysthuset byder sig til med stue, køkken og bad, hvilket gør det til et lille selvstændigt helle for en prioriteret gæst, en kreativ sjæl der drømmer om et personligt atelier, eller som det fortrolige sted, hvor man indgår vigtige forretningsaftaler med sine mest prioriterede, internationale samarbejdspartnere. På dette sted vil den gode stemning få enhver til at sige ja til næsten hvad som helst.

Den eksklusive bolig fordeler sig på to formidable etager med masser af rum, selvstændige lejligheder, motionsrum og andre muligheder for oplevelser. Materialerne er naturligvis topkvalitet og afstemte, så den arkitektoniske og høje æstetiske linje holder hele vejen. Udsigt og omgivelser er eventyrlige og viser Danmark fra sin bedste side. Man oplever både hygge og herskabelige forhold her på naturskønne Strib tæt ved både vand og skov. I kan lever med visheden om, at man altid har friheden til at blive på stedet og nyde livet eller nemt kan tage rundt til andre steder. Der er blot 45 minutters kørsel til nærmeste lufthavn, en time til landets næststørste by og to timer til hovedstaden. Hvis I vil samle nogle af jeres erhvervsaktiviteter ved domicilet, står det jer som køber frit for at anvende erhvervsfaciliteterne selv, udleje dem eller koncentrere jer om selve boligdomicilet. Det er endda muligt at opdele ejendommen i to selvstændige matrikelnumre.

Godset kan anvendes som ridecenter, produktionsfacilitet, kæmpekontor og meget andet gennem direkte overtagelse af de eksisterende bygninger eller via ombygning af nogle af dem. Her er ridehaller, hestestald og mange hestebokse. Alt er i topkvalitet og fineste stand. Der er også et stort maskinhus og en erhvervsbygning på over 500 m2. Velkommen til et domicil og en beliggenhed i dansk og international topklasse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.