Hunderupvej 128, 5230 Odense M

Flot funkisvilla af højeste standard

Denne fornemme funkisvilla i Odenses eftertragtede Hunderup-kvarter er ikke blot et studium i eksemplarisk vedligeholdelse. Den er også blevet forbedret på en lang række områder, både æstetisk og funktionelt, så den er en fryd for øjet og et pragtfuldt sted at opholde sig. Den blev tegnet af en anerkendt arkitekt i 1935 og købt af en af landets fremtrædende fabrikanter, der ønskede den ypperste boligstil til sig selv og sin familie. De nuværende ejere har tilføjet smukke inddækninger og tagrender af kobber. De har også engageret en landskabsarkitekt med sans for helhed og detaljer til at tegne pladsen foran huset, så villaen nu fremstår endnu mere attraktiv og markant end nogensinde. I vil bemærke, at kobberet i carporten også her står centralt i billedet, så forpladsen spiller farvemæssigt perfekt sammen med blandt andet husets træværk af teak. Der er også sørget for hulmursisolering og nye vinduer og døre i korrekt stil.

Det enkle, stramme og nærmest saglige æstetiske udtryk i villaens udvendige fremtoning med de gennemførte arkitektoniske linjer, finder man også indenfor i huset. Man kommer først ind i en stor, flot hall med invitation til at fortsætte op ad den svungne trappe til første sal eller videre til køkkenet og to sammenhængende stuer. Køkkenet er en Schmidt-model fra 2009, der naturligvis er holdt i en passende stil, som klæder huset med bordplade i mørk granit og travertin-klinker. På funktionssiden er der installeret Quooker-vandhane. De højloftede stuer står med original stuk, rosetter, egeparket og smukke radiatorskjulere. Fra spisestuen er der en bred dobbeltdør ud til en terrasse, som burde kunne få de fleste til at blive forelsket, eller i det mindste at sætte sig i en stol og nyde livet. En oase med en glat granitoverflade lagt oven på fliserne, så de er rare at hvile fødderne på. Der er også toilet i stueetagen og et værelse, der ligger lidt for sig selv og kan bruges til overnatning for nogle af de gæster, der vil nyde at blive inviteret til denne særdeles selskabsegnede bolig.

Første sal byder på et hvidt marmorbadeværelse, walk-in garderobe og tre værelser. Det største er med altan. Der er også en flot repos, hvor man kan have en læsestol eller et arbejdsbord. Kælderen er renoveret og fremstår i en kvalitet, der matcher resten af boligen. Her er et stort badeværelse, et mindre toilet og disponible rum med flere gode anvendelsesmuligheder som teenager-domæne, arbejdsværelse og træningslokale. Her er også mulighed for at opbygge et fornuftigt vinrum. Hvad kan man mere ønske sig? En hyggelig og overkommelig have måske. Men det får I også. Velkommen til en stilfuld Hunderup-villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.