Tesdorpfsvej 43, 5000 Odense C

Præsentabelt og tophyggeligt på én gang

Flot villa med masser af plads på to veldisponerede plan plus en lys og fin kælder med vaskerum og yderligere tre disponible rum. Stueetagen byder på tre stuer en suite, højt til loftet og et særdeles hyggeligt og meget lækkert køkkenalrum med møblement fra Unoform, sildebensparket, Quooker og hvidevarer fra Gaggenau. Mellem spisestuen og køkkenalrum er der franske døre med originale facetslebne ruder. På den anden side af køkkenalrummet er der døre ud til den højtliggende terrasse. Der er ligeledes franske døre mellem de to opholdsstuer. I får både stuk og rosetter i de tre stuer, hvor der er hyggeligt, når man er sammen i familien, og skønt når gæster lægger vejen forbi. Desuden gæstetoilet fra 2017. Tilbygningen, der rummer køkkenalrummet, er fra 2008. Og taget er fra 2003. På første sal er der et stort Multiform-badeværelse fra 2017, soveværelse med skabsvæg og to gode børneværelser. I øvrigt er der mulighed for at indrette et stort rum på anden sal. Det meste er allerede forberedt.

Haven er en drøm. Her kan I glæde jer til at sidde uden at blive forstyrret af bilstøj eller andre uvedkommende lyde. Desuden er her dejligt grønt og med flere steder at vælge mellem, når man skal spise, drikke kaffe, slikke sol, sidde svalt i skyggen eller bare slappe af med en god bog. Ordet oase ligger klar på læberne, når man ser dette grønne opholdsareal. Og så er der jo også et aldeles vidunderligt orangeri, hvor man ikke behøver være spåmand for at forudsige, at I vil bruge mange gode timer.

Beliggenheden er næsten helt overnaturlig stille og fredelig, når man tager i betragtning, at I befinder jeg så tæt på Odense centrum. Det tager jer fem minutter at gå dertil og ti minutter til Rosengårdscentret. Der ligger flere supermarkeder inden for få hundrede meter. Børnene har ligeledes kort skolevej, uanset om de vælger folkeskole eller privatskole. Der er også flere arbejdspladser i nærheden, blandt andet sygehuset. Og når I skal omkring til andre byer, er der blot fem minutter til motorvejstilkørslen. Velkommen til Odense C og en ejendom, hvor det hele spiller og fremstår klar til overtagelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.