Oehlenschlægersvej 6, 5230 Odense M

Pragtbolig i Hunderupgårds tidligere hestestald

Med denne ejendom i det eksklusive Hunderup-kvarter, hvor alle attraktionerne er lige udenfor, får man en moderne og minimalistisk indrettet bolig, der indeholder al tænkelig komfort. Samtidig er rammerne historiske, så her er masser af sjæl. Ejendommen var i 1877 hestestalden og den ene side af den firlængede Hunderupgård, som var definerende for hele kvarteret. Senere blev den en flødebollefabrik og senere igen tegnet om af en anerkendt engelsk arkitekt, der har sat sit præg med blandt andet den karakteristiske og høje facade. I 2008 blev ejendommen totalrenoveret, så man ikke skal tænke på at renovere før indflytning. Det hele står klar til overtagelse, inklusive de to dejlige terrasser, hvor den ene byder på morgensol og direkte udgang fra køkkenalrummet. Den anden kommer man ud på fra den modsatte side af køkkenalrummet ad store dobbeltdøre, så man kan nyde eftermiddags- og aftensolen og lade ude og inde flyde naturligt sammen i årets lune måneder.

Indenfor er stilen nordisk med åbent flow og lange linjer til det kølige overblik. Her er højt til loftet, loftsspots, flere ovenlysvinduer og masser af naturligt lysindfald. En gennemført lækker bolig på ikke færre end 305 kvadratmeter, der kan danne rammen om den store families liv og også fungere som det ideelle hjemmedomicil for jer, der har meget selskabelighed og mange gæster. Boligen indeholder i stueplan et mægtigt køkkenalrum med armaturer fra Vola og plads til at dække op til 40 gæster. Dertil kommer stuen med ovenlysvinduer og et flot malet betongulv. I stueplan får I desuden to værelser med god afstand imellem. Fra det ene er der dør ud til morgenterrassen, og fra det andet dør til badeværelse.

Første sal byder på to badeværelser og hjemmebiograf på den store repos. Her er en dejlig stor voksenafdeling med soveværelse, eget bad og en tilhørende walk-in garderobe, som er så stor, at den vil kunne tilfredsstille de flestes behov. Garderoben kan omdannes til et ekstra værelse, hvis det ikke er nok med de to børneværelser, der ligger på hver sin side af boligens tredje badeværelse. I vil bemærke flere luksuselementer i form af badekarret fra Philip Starck, badeværelsesspejlet der kan fungere som tv-skærm og vasketøjsskakten fra soveværelset, der fører til bryggerset i stueetagen. Fra bryggerset kan man i øvrigt gå tørskoet ud til bilen, der holder i garagen på det lune betongulv. Velkommen til en pragtfuld bolig, der har det hele.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.