Strandtvedvej 3, Strandtved, 5800 Nyborg

Charmerende fritidshus med den smukkeste grund med havudsigt

Fynsk charme fra absolut øverste hylde til jer, der drømmer om et stort fritidshus ved vandet.

I får ikke færre end fjorten sovepladser, så det er muligt at samle familie og venner til sammenkomster i de skønneste rammer. Huset er oprindeligt opført i 1823 som et husmandssted med landbrugsjord til. Senere blev der stykket ud til andre af områdets huse. I 1994 blev huset gennemrenoveret med nyt stråtag, der er forsynet med brandhæmmende undertag. Strå og rygning er løbende blevet vedligeholdt og udskiftet, så det er et særdeles smukt syn, der møder jer. Indretningen er praktisk, hyggelig og smagfuld. Det hele fremstår klar til brug, og alt indbo følger med i handlen.

I stueplan får I et stort køkkenalrum, badeværelse, to værelser, bryggers og entré med trappe til første sal. Der er behagelig gulvvarme i hele stueplan. På første sal kan I se frem til tre værelser, endnu et badeværelse og en stor stue med loft til kip og fritlagte bjælker. På det højeste punkt er der 3,39 meter til loftet. Bemærk også, at der er en dejlig sauna på første sal ved siden af badeværelset. Atmosfæren i hele huset er varm og lige præcis så hyggelig, som man forestiller sig i en bygning med næsten to hundrede år på bagen. Samtidig er her al den moderne komfort, som man ønsker sig og har behov for.

I får masser af luft omkring jer på den store grund, som det er en udsøgt fornøjelse at bevæge sig rundt på. Grunden rummer mange gode gemmesteder, stier, hyggehjørner og meget mere. Nær huset har I plæne og terrasseområde, ligesom der er en ekstra terrasse lidt væk fra huset. Når I går tur på jeres stier, kommer I forbi et mægtigt brombærkrat, hvor I kan plukke masser af jeres helt egne bær i sensommeren. Der er skam også et åbent område med blandt andet fodboldbane, og I kan etablere bålplads og andre anlæg på den fantastiske grund, hvor der er plads til næsten hvad som helst. I får endda en gravhøj, hvorfra I kan nyde udsigten til Storebælt.

Grunden strækker sig næsten helt ned til strandlinjen. Velkommen til en perle af et sted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.