Kronprinsensgade 1, 5800 Nyborg

Oceaner af plads i en af Nyborgs flotteste ejendomme

Alle medlemmer af selv den største sammenbragte fusionsfamilie vil opleve at have tilstrækkeligt med albuerum omkring sig. Det er et kæmpestort byhus, der ligger tæt på volden og grønne områder, ligesom I har kort gåafstand til både byen og banegården. I bor også tæt ved to skoler, lystbådehavn, strand og idrætsparken. Boligen byder på masser af rum, som fordeler sig fra kælder og helt op til tårnværelset. Indimellem får I en herskabelig stueetage med et væld af originale detaljer, der er en lækkerbisken for øjnene. Første sal fremtræder med et mere ungt og hipt look og anden sal plus tårnværelse er lige velegnet til gæsteværelse og et hyggeligt festlokale. Det vil også være fantastisk til gamerlounge eller hobbyrum. I vil have mulighed for at udleje dele af underetagen, samtidig med at I selv kan bruge andre dele af den. Her er både køkken og badeværelse.


I stueetagen vil I opleve herskabelige forhold med højloftede stuer og mere end tre meter op til det ene smukkere stukloft end det andet, hvor klassiske og moderne lysekroner vil tage sig lige godt ud i rosetterne. I får flotte parketgulve i flere rum. Her er franske døre, blyindfattede ruder af den udsøgte, smukke slags og radiatorskjulere med flotte udskæringer. Her er også høje paneler og fint træskærerarbejde omkring dørene. Man oplever herlighedsværdien fra husets opførelse i 1899, hvilket også er synligt udenpå, hvor der er dekorationer over flere af vinduerne og helt oppe under taget. Udover stuerne indeholder etagen også køkkenalrum, kontor, bryggers og viktualierum plus soveværelse med altan, hvor I har udsigt til området omkring volden.


Første sal kan benyttes som selvstændigt område for familiens unge mennesker. Her er der badeværelse, køkken, stue og tre værelser, hvor de to er med hver sin walk-in garderobe. Desuden kontor. Anden sal og tårnværelset, der i fordoms tid fungerede som ’pigeværelse’, blev shinet op i 2008, samtidig med at taget blev renoveret og isoleret. Hvis I ikke vil anvende underetagen til udlejning eller bolig, vil den også være særdeles velegnet til liberalt erhverv. I får et flisebelagt gårdhavemiljø, en skøn terrasse og pavillon. Desuden to garager til opbevaring eller mindre biler. Vi glæder os til at vise jer alle disse herligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.