Strandvejen 49, 5300 Kerteminde

Arkitektonisk strandvejsperle i idylliske Kerteminde

Kertemindes kendte kunstmaler Johannes Larsen opførte denne smukke villa til sin svigermor i 1914, dengang Strandgade 54.
Den 195 m2 store villa blev i 2020 totalrenoveret af nye ejere, der satte en ære i at videreføre de arkitektoniske linjer og bygningens originale særpræg.
Der er ikke sparet på materialerne eller den håndværksmæssige udførelse.
Det hele blev gået efter, så bygningen nu kan bestå langt ud i fremtiden.
Dette har resulteret i en aldeles pragtfuld og fuldkommen indflytningsklar bolig, som det må være en drøm at få lov til at møblere. Her får man soveværelse, to værelser, kontor, to badeværelser, køkken, to stuer en suite samt et bryggers. Snedkeren har blandt andet bidraget med den smagfulde, lyse reol omkring åbningen mellem stue og spisestue samt de flotte radiatorskjulere. Han har også skabt en tro kopi af den originale hoveddør, så det visuelle indtryk er det samme som oprindeligt.
Lysdesigneren har skabt en lysplan, som yder de enkelte rum retfærdighed, og som let kan justeres i forhold til det naturlige lysindfald. Der er installeret det nyeste varmesystem fra Danfoss. Gulvene er i forbindelse med renoveringen blevet rettet op, isoleret og belagt med 22 millimeter sildebens parket i eg.
Armaturerne i køkken og på de to badeværelser er i børstet messing fra Vola, som kun bliver smukkere patineret, som tiden går. De er valgt, så de matcher de originale dørgreb i messing og ikke mindst det midnatsblå køkken og de italienske fliser på badeværelserne.
Sådan er det hele vejen igennem. Alt er gennemtænkt, smukt og smagfuldt.
El og vvs er naturligvis også nyt. Det er kun ydermurene, der har fået lov til at stå tilbage, hvor fugerne ligeledes er skiftet. Bedøm selv helhedsindtryk og detaljer.
I haven er der blevet anlagt rullegræs og plantet Kirselaurbær hæk. Der er etableret ny indkørsel fra Strandvejen af, så der er plads til to biler på grunden.

Lige uden for matriklen byder byen sig til med alle sine kvaliteter, så I får alt, hvad et hjerte kan begære i gå- og cykleafstand, uanset om I efterspørger butikker, restauranter, skole, tennis, golf eller en tur til strand og havn.
Bilturen til Odense varer et kvarter, og der er ligeledes gode busforbindelser i byen. Velkommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.