Kamsbjerghuse 33, 5330 Munkebo

Når en spejderhytte forvandles til unikt liebhaveri

For næsten hundrede år siden i 1927 blev der opført en spejderhytte på denne store grund, hvor man havde en helt enestående fysisk ramme om et aktivt udeliv midt i naturen med vand til den ene side og skov til den anden. De senere ejere af stedet har takket været den tidligere status som spejderhytte rådet over et usædvanligt stort fritidshus på hele 185 m2. Her kan overnatte otte personer på de fire dejlige soveværelser, der alle er designet sådan, at de er med vandudsigt. Normalt kan fritidshuse ikke overskride et areal på 100 m2 her i området.

Med dette hus er mulighederne uendelige og der kan laves aktiviter for en hver smag - små som store, unge som ældre. Om det enkelte familiemedlem foretrækker at sidde i en stol på den højt hævede terrasse og lade blikket glide drømmende ud over fjorden, der er dragende og smuk på alle årstider. Eller måske går lysten mere i retning af lave mad over åben ild i den hyggelige bålhytte. Der er også rig mulighed for at tage en svømmetur eller blot mærke sandbunden under fødderne. Måske er man til mere action og foretrækker vandsport aktiviteter såsom vandski, kajak, kano eller paddle board.
Hvorfor ikke tage en romantisk sejltur til Kerteminde strand og købe en is i den lokale is-butik eller ligge til direkte ved den lækre fiske restaurant Rudolf Mathis. I kan også gemme jer i huler mellem træerne eller lave andre udendørs aktiviteter i området, såsom at samle muslinger.

I får en vidunderlig beliggenhed, hvor jeres fritidsdomicil ikke bemærkes af forbipasserende, medmindre de kommer ad vandvejen. Grunden er lukket af med en port, og I skal gennem en allé med træer for at nå frem til huset, der ligger i en smuk lysning.
Denne diskrete beliggenhed som en skjult perle sikrer jer ro og fred, når I søger væk fra en måske travl og hektisk dagligdag. Her kan man ikke undgå at få opladet sine batterier i de smukke og skønne omgivelser. Bemærk også, at der eventuelt er mulighed for at opføre en ekstra bygning på op til 100 m2 på grunden, hvis I eksempelvis har behov for gæstehus eller en wellness afdeling.

Huset er renoveret ad flere omgange inden for det seneste årti og fremstår toplækkert med fire soveværelser, to badeværelser og et lækkert opholdsområde med stue, hvor der har lysindfald fra tre verdenshjørner. I stuen er der adgang til en luksuøs vinkælder, der ses gennem en elektrisk glaslem.
Køkkenet er fra Svane og veludstyret med blandt andet to ovne og en indbygget espressomaskine. Desuden er der et opbevaringsrum under terrassen på 25 m2.

Terrassen er på cirka 200 m2 og omkranser hele det dejlige hus, så I kan placere jer efter sol og skygge, som temperamentet er til. Her er plads til at holde frokoster ved langborde, solbade og spille spil. Man kan også fiske i fjorden og tilberede fangsten i udekøkkenet inden de grilles eller laves over åben ild i bålhytten.

Velkommen til et enestående, dejligt og diskret sted, der befinder sig blot tolv kilometer fra Odense og med endnu kortere afstand til romantiske Kerteminde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.