Lindeallé 42, 5230 Odense M

Grundigt renoveret villa i hjertet af Hunderup-kvarteret

Lys og attraktiv funkisvilla med en overraskende stor og meget anvendelig kælder, der er renoveret til en standard i beboelseskvalitet. Ejendommen er renoveret frem til 2020 med nye kloakker, faldstammer og elektriske installationer i kælderen. Her er også gravet ud, etableret ventilation og lagt omfangsdræn. Der er således styr på alt det grundlæggende.

I kan se frem til en dejlig stor stue med vestvendt terrasse, ligesom der er terrasseudgang fra køkkenalrummet, der vender mod syd. Imellem stue og køkkenalrum ligger der et stort soveværelse med skabsvæg. Og over for dette finder I det ene af boligens to badeværelser. Desuden en pæn entré med skabe. Der er plads nok i stuearealet til, at man eventuelt kunne etablere et ekstra værelse. I kælderen er der fire disponible rum, der fremstår i god kvalitet med blandt andet gulvvarme i værelserne samt vinduer. Her er også et skønt badeværelsesmiljø og vaskerum med god opbevaringsplads.

Grunden er ikke den største i verden. Men hvad den ikke har i antallet af kvadratmeter, har den så sandelig i hyggesteder og god udnyttelse af pladsen. I kan således glæde jer til at råde over flere helt private hyggekroge og en gårdhave, hvor ingen kan kigge ind. Ligesom I kan glæde jer over, at den daglige pasning af udearealerne er overkommelig. Haven er indbegrebet af fredfyldt oase med et kraftigt stænk af romantik og nærmest idyl, hvilket I selv kan skrue op og ned for efter temperament og smag og behag. Der er desuden en garage på ejendommen, hvor I kan have en bil holdende, ligesom der foran er plads til en eller to biler i indkørslen.

Villaen har en pragtfuld beliggenhed lige i hjertet af Hunderup-kvarteret med alt det smukke lige omkring jer, så I på den ene side kan gå de bedste ture i smukke grønne omgivelser og på den anden side hurtigt kan gå til Odense centrum, når I har brug for at være en del af det livlige butiksliv, kulturtilbuddene, caféerne og spisestederne. Det er lige så dejligt, at man også kan gå hjem igen bagefter. I bor også med nem adgang til OBs fodboldbaner og tennisanlægget, ligesom der er andre sportstilbud i nabolaget. Børnene kan gå til Munkebjergskolen på ganske få minutter. Beliggenheden er på alle måde i topklasse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.