Hunderupvej 146, 5230 Odense M

Herskabelig og stilfuld funkisvilla på Hunderupvej i det eksklusive Hunderupkvarter

Højloftet, stilfuld og rummelig herskabsvilla i to plan plus underetage med mange muligheder udbydes på en solrig grund i et skønt og eftertragtet kvarter. Det er en høj, smuk, arkitekttegnet ejendom, der er tegnet af den kendte Odense arkitekt, Vagn O. Kyed med stilsikker hånd og fremstår med nærmest majestætisk selvsikkerhed i bybilledet.

Den smukke funkisvilla er løbende vedligeholdt og renoveret, så alt er perfekt både udenfor og indenfor med flere originale arkitektoniske detaljer. I vil bemærke de runde vinduer, en rund glasmosaik og den ligeledes runde trappe mellem etagerne, der i sig selv er arkitektoniske mesterværker. Samtidig fungerer de som fine kontraster til de mange lige linjer og høje rum i både stueetagen og på værelsesetagen. Gulvene i stueetagen er originale og velholdte. I får sildebensparket i opholdsstuen og stavparket i spisestuen. Det ene smukkere og mere velholdt end det andet, så de matcher den indbyggede reol og snedkermesterens suveræne arbejde med de originale og meget smukke radiatorskjulere. Imellem de to stuer er der en hall, så I har herskabsfornemmelsen med tre store rum beliggende en suite. Fra begge stuer er der dobbeltdøre til terrassen. Spisekøkkenet med gulvvarme er fra 2016. Der er toilet i stueetagen og badeværelse på både værelsesetagen, hvor der er fem værelser, og i underetagen, der er et perfekt ungdomsdomæne til fester, gamerlounge og ligende.

Nabomatriklen, som i dag er en del af det samlet haveanlæg, hører ikke med til denne ejendom.

Haven er nærmest en lille park med frugttræer, blomstrende buske, plæne og en flisegang, der viser vej til et topcharmerende lysthus. Det stod efter sigende på grunden, allerede inden villaen blev opført i 1939. På det store sydvendte terrasseområde får I også en stor dam, hvor der er mulighed for at holde fisk. På østsiden er der en dejlig terrasse, som er overdækket, så man altid kan sidde ude og nyde dagens første kop te. Hele haven er så godt anlagt, at den ikke kræver særligt meget vedligeholdelse. Foran huset vil I bemærke den dobbelte garage samt rundkørslen, som er med til at fremhæve ejendommens herskabelige og repræsentative karakter.

Beliggenheden her i Odenses mest eksklusive kvarter er central i forhold til byens attraktioner, både de kulturelle og de rekreative områder, ligesom shopping og restauranter er inden for nem gåafstand. Børnene kan også gå eller cykle til skole, gymnasium og sportsaktiviteter. Vi glæder os til at vise jer, hvor godt denne ejendom og kvarteret klæder hinanden.

De sidste 4 facadefoto er stylet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.