Hunderup Ege 6, 5230 Odense M

Fantastisk bolig i det eksklusive villaområde Hunderup Ege

Hunderup Ege er et helt særligt villaområde med sin egen atmosfære og på en af de bedste placeringer i Odense. Kvarteret ligger med direkte adgang til Hunderupskoven og med kort gåafstand til Skovsøen. De ca. 20 boliger i området har adgang gennem den samme portal, så det opleves som en eksklusiv enklave i byen. Kvarteret er udviklet af Villa de Luxe, og boligerne har en ensartet fremtrædelsesform, som medvirker til at skabe visuel ro. Grundene ligger i åbent skel, og der bliver sørget for pasning af de store, smukke fællesarealer, så det hele fremstår attraktivt med grønne plæner og høje, fredede egetræer. Indeni er boligerne individuelt indrettet, ligesom man har mulighed for at sætte sit helt eget præg på sine gårdhaver.

Den nu udbudte bolig på knap 200 m2 er en opvisning i kvalitet både indenfor og udenfor. Man oplever dette meget tydeligt i den lyse sitting hall med marmorgulv, der er placeret midt i boligen. Her har I gulv-til loft vinduer på begge sider og udsigt til de to terrasser. Den ene er japansk inspireret med adskillige sirligt arrangerede planter og bassin til koi karper eller andre fine prydfisk. Fra jeres sitting hall ligger opholdsrummene til den ene side og kontor og værelser til den anden. Stue, spisestue og køkken ligger i et åbent flow. Køkkenet er fra Winbad og udført i en minimalistisk, nordisk stil. Det er lyst, lækkert og tidløst. Ved siden af køkkenet får I et dejligt bryggers med alle nødvendige maskiner og god opbevaring.

Der er dør ud til terrassen fra alle de fælles opholdsrum, ligesom der er fra alle de øvrige rum, bortset fra det ene badeværelse. Selv fra det store badeværelse kan I gå direkte ud og ind. Værelsesafdelingen indeholder et stort master bedroom med eget badeværelse og et gæsteværelse af pæn størrelse. Det ligger lige ved siden af det andet badeværelse, så I har mulighed for at tilbyde jeres gæster fine forhold. Ved siden af entréen ligger husets kontor med dobbeltdøre ud til den sydvendte terrasse. Denne dejlige étplansbolig er perfekt til et par, der sætter pris på topkvalitet og under sig selv at bo godt, trygt og smukt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.