Poul Møllers Vej 20, 5230 Odense M

Arkitekttegnet og stilsikker kvalitetsvilla med tagterrasse

Den gedigne danske bygningsarkitektur fra 1950'erne er repræsenteret til fulde i denne fuldmurede kvalitetsvilla, hvor flere af de tidstypiske detaljer er bevaret på fineste måde. Det ses for eksempel på vinduerne af teaktræ, de fint slebne ruder med høj deko-effekt og trappen til førstesal. Arkitektens kvalitetssans er fornemt videreført i den løbende renovering og forbedring af boligen. Det ser man tydeligt i det flotte og formentligt uforgængelige snedkerkøkken fra Tectum. Til gulvene, i alle stuerne, er valgt planker i massiv amerikansk eg og alle ilagt gulvvarme. Det naturlige materiale understreger den æstetiske sammenhæng og den oprindelige ide lever således videre i boligen og gør sjælen intakt. Netop derfor kan boligen bære den kvalitetsmæssige fornyelse, som den lækre tilbygning repræsenterer.


Tilbygningen, med tagterrassen, er arkitektegnet i 2006. Deroppe kan man sidde og se himlen skifte farve og holde øje med stjernerne uden at blive forstyrret af trafik eller andre uvedkommende lyde. Bortset lige fra vilde dyr som løver, aber og søløver, der, på grund af nærheden til Odense Zoo, er blandt de nærmeste naboer. Indenfor har I et behageligt indeklima og masser af rum og luft omkring jer. Køkken alrummet og stuerne, der ligger i et åbent flow, er store og med masser af kreative indretningsmuligheder. Fra den ene stue er der ikke færre end fire døre ud til de terrasser, der omgiver huset. Førstesalen byder udover den eventyrlige tagterrasse på tre soveværelser og et lækkert badeværelse, der blev renoveret i 2017 med badekar og messing armaturer fra Vola. Kælderen indeholder vaskerum og et opbevaringsrum.


Haven matcher boligen. Her er masser af lys og plads. I får terrasser og muligheder for at lege på plænen, ligesom I kan nyde den solrige spisehave, der bugner af figner, kirsebær, æbler og mange frugtbuske. Oven i alle kvaliteterne ved ejendommen kommer I til at bo på en fredelig vej, hvor både friluftslivet omkring Odense Å, Skovsøen og alle byens faciliteter er lige rundt om hjørnet. Velkommen til et skønt sted og en ejendom af fineste kvalitet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.