Falen 25, 1. TH., 5000 Odense C

Super lejlighed med egen p-plads i lukket gård

En lys og lækker lejlighed med højt til loftet og masser af dejligt lys. I den store stue er der både en altan og en fransk altan, der sørger for lysindfaldet, og fra syd strømmer solstrålerne ind fra et stort, sydvendt vindue. Der er dobbeltdør fra stuen til altanen, som I kan slå op om sommeren, så rummet er luftigt og med forbindelse mellem inde og ude. Der er i det hele taget en skøn atmosfære i stuen og resten af boligen. Den gode loftshøjde med 3,32 meter til højeste punkt er naturligvis medvirkende til det. Det samme er den lyse indretning og køkkenet, der ligger i åben forbindelse med stuen, ligesom også entréen er en integreret del af boligens samlede og dejligt åbne flow. I får også to gode værelser med indbyggede skabe og et dejligt badeværelse med vaske- og tørremaskine.

Lejligheden er den ene af blot fem boliger i ejendommen, der er nyopført i 2016 og beliggende ved den over hundrede år gamle hovedbygning, som tidligere var en frøfabrik. Der er stadig noget af den gamle, industrielle atmosfære over ejendommen, ligesom indgangsforholdene sker gennem den gamle bygning. Det betyder også, at I kan glæde jer over en ugeneret beliggenhed, hvor jeres lejlighed er gemt lidt væk, så der er fred og ro i dagligdagen. Der hører en cykelkælder til ejendommen, ligesom der er egen parkeringsplads i den lukkede gård. Desuden får I jeres eget depotrum.

I kan se frem til en central beliggenhed i Odense med alle attraktioner, dagligdags faciliteter og byens pulserende liv inden for kort gåafstand. Samtidig med at selve jeres ejendom og bolig ligger ugeneret. Velkommen til bylivet og en lys, lækker lejlighed, der står klar til at blive taget i brug og møbleret, så snart nøglerne er overdraget.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.