Sadolinsgade 99, 5230 Odense M

Smuk, flot og hyggelig villa i fire gennemrenoverede plan

Kan en villa på så mange kvadratmeter, med så mange rum og med så højt til loftet egentlig også være hyggelig? I den egentlige betydning af ordet, hvor varme, intimitet og veltilpashed er blandt de vigtigste ingredienser. Umiddelbart er det nemmere at kategorisere denne ejendom som smuk og flot. Det vil alle være enige i. Og som en markant ejendom, der tager sig godt ud i gadebilledet. Sådan en man lægger mærke til. Men den er altså også hyggelig, samtidig med at den er alt det andet. I kan bedømme det ved selvsyn. Vi er sikre på, at I giver os ret. En af forklaringerne ligger i de mange etager. Tag bare stueetagen, der rummer tre dejlige rum plus toilet og terrasse. Her er køkkenalrum med den smukkeste svenske kakkelovn, stue og hall. Der er højt til loftet, hvilket giver en særlig rumoplevelse. Etagen føles ikke for enorm, når man er få hjemme, og alligevel er her rummeligt nok, til at I kan dække op til 20 gæster.

Ovenpå ligger en etage med tre gode værelser og badeværelse med kar til hverdagsforkælelse. Fra det ene værelse er der udgang til terrasse, hvor man kan nyde solen lige fra middag og til solnedgang. Der er god loftshøjde og regulære rum, som alle er lige så smagfuldt og harmonisk indrettet som stueetagen. I får gennemgående skabe med samme type messinggreb, og i det hele taget er farver og materialevalg gennemgående, så her er en dejlig visuel ro, ligesom lysindfaldet spiller en stor rolle. Det gælder også på den flotte trappe med stort vindue. Helt på toppen får I endnu en etage med en tophyggelig indretning. Her ser man de fritlagte bjælker og har loft til kip. 3,60 meter er her på højeste punkt. Og ovenlysvinduer til også her at sikre godt lysindfald. Underetagen med gulvvarme og indgang udefra plus indvendig trappe byder på to rum i boligkvalitet, badeværelse og vaskerum. Også her er der dejligt lyst og højt til loftet. Boligen kan rumme en stor familie, hvor alle kan have deres eget domæne og samtidig har I mulighederne for at være sammen i de dejlige opholdsrum.

Grunden er foran repræsentativ med kostbare klinker, der går hele vejen rundt om huset, og en bred trappe, der fører op til hoveddøren med smedejernsgelænder på begge sider. Bagtil får I en skøn terrasse, der er løftet over plænen og med trapper ned, som er designet til at sidde på. Fra terrassen kan man lade den store dobbeltdør til køkkenalrummet stå åben i årets varme måneder, så der opstår et stort sammenhængende område, hvor ude og inde smelter sammen til én stor skøn enhed. Beliggenheden her på Sadolinsgade er blandt de allerbedste i det centrale Odense. I har det hele i gåafstand. Og så har selve gaden den meget store fordel, at den er uden gennemkørende trafik. Det betyder fredelige forhold, så man kan nyde charmen ved alle de smukke ejendomme i ro og mag, mens man bevæger sig rundt til det, man skal. Denne ejendom giver jer et skønt sted, hvor alle familiens medlemmer kan slappe helt af.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.