Strandvej 56B, Ballen, 5762 Vester Skerninge

Arkitekttegnet strandvilla med udsigt til det sydfynske øhav

Arkitekttegnet villa i høj bygningsstandard, der er opført på en enestående skøn strandgrund og med panoramaudsigt til hele det sydfynske øhav. I kan se otte øer fra jeres hus, ligesom Ærøfærgen, Skarøfærgen og sejlbådenes smukke, hvide sejl kan indgå som hverdagens faste billeder på nethinden. I kan også holde øje med havkajakkerne, der stryger af sted langs kysten. Her er masser at lade blikket hvile på lige fra morgenstunden og indtil solnedgang, hvor I kan blive vidne til de mest fantastiske farvekombinationer, når solens sidste stråler spejler sig i havoverfladen. Mange vil mene, at man ikke behøver meget mere i livet, når man har en udsigt med en tårnhøj herlighedsværdi som denne og mulighed for at tage en morgendukkert fra egen grund. Men der følger altså også et aldeles dejligt boligareal med.

I stueplan er der tre store rum en suite med superisolerede glaspartier vendt mod udsigten til havet mod syd. Der er en overdækket terrasse ud for midterste rum. I får en stor gennemgående pejs mellem stuerne. Fra nordsiden af huset kommer man ind i lys hall med loft til kip og adgang til badeværelse. Første sal indeholder fordelingsrum og stue med glasparti mod havet og skydedør til en altan med glasværn. To store soveværelse har havudsigt mod syd. Der er også et lyst, nordvendt soveværelse med snedkerbyggede senge. Master-bedroom har både udsigtsvindue mod øhavet og fransk altan mod solopgangen. Desuden husets store badeværelse med adgang til et praktisk vaske-tørrerum.

Grunden på 2.200 m2 skråner ned mod den bevoksede kystskrænt, der er otte meter høj. I går ned ad trappe til stor træterrasse ved stranden. Herfra rækker en en både- og badebro ud i sundet. Man kan følge med i de mange aktiviteter på vandet, eller selv sejle ud og deltage, med kajak eller jolle. I roligt vejr kan man lægge selv en større motorbåd ved broen. Grunden indeholder også udhus, carport, gårdsplads, frugthave og økologisk grøntsagshave. Adgang til ejendommen sker via en 40 meter lang og fire meter bred perlestensbelagt privatvej.

Beliggenheden er blot to hundrede meter fra den hyggelige Ballen Havn med joller, yachter, sejlklub, kajakklub og et udgangspunkt for dykkerture til blandt andet den sænkede gamle Ærøfærge. I Vester Skerninge og Ollerup er der et aktivt idrætsliv og kulturelt foreningsliv. Der er fire kilometer til Ollerup med indkøbsmuligheder og skoler. Afstanden til de store højlandsskove ved Hvidkilde Gods er kun seks kilometer. Det er her den kendte Øhavs-sti og den landskendte MTB-bane Skovhuggeren snor sig. I skal køre otte kilometer for at komme til Svendborg Golfklub, der byder på en dejlig attenhullers bane, og yderligere en kilometer for at komme til Svendborg og motorvejen, hvorfra I nemt og bekvemt kører til Odense og København.

Der gives i området tilladelse til flexbolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.