Kamsbjerghuse 13, 5330 Munkebo

Liebhaverens ultimative fritidshus i første række

For enden af en spirende mark ligger dette mesterværk af et moderne minimalistisk fritidshus. Det er opført i 2020 og er beliggende helt ud til fjorden knap otte meter over vandet, så prognoser om forhøjet vandstand aldrig skal blive en bekymring. Boligen er af exceptionel god kvalitet. Det afspejles i valget af materialer, i den fine finish og i de mange detaljer indenfor og udenfor. Huset er bygget op om, at de besøgende skal kunne se vandet, uanset hvilket rum de befinder sig i. Med det store panorama-view ud over fjorden fra køkkenalrum og stue vil du formentlig få en følelse af at sidde på en husbåd, mens du driver med strømmen i følgeskab med svanerne og andre frie fugle.

Huset er designet, så man kan føle sig mest muligt i kontakt med den omkringliggende natur. Derfor de store glasfacader mod fjorden. Og der åbnet op til kip, så solen kan komme ned igennem de fire ovenlysvinduer og skabe lys, glæde og rummelighed i boligen. Her er etableret separat gulvvarme i alle rum og installeret en varmepumpe til at køle huset ned på de hedeste sommerdage. Disse systemer fjernstyres via menneskets bedste ven, smarttelefonen. Indeklimaet kan derfor altid reguleres, uanset hvor man befinder sig. Det er for altid slut med at komme frem til et koldt fritidshus. Grunden er 822 m2, hvoraf de cirka 100 m2 består af belyste terrasser på tre sider af huset, så I er sikret de mest optimale forhold til de hyggeligste sommeraftener, solbadning ad libitum og brunch-parties i anstændige omgivelser. Uanset hvilket af verdenshjørnerne solen peger imod, vil I altid have sol på en af terrasserne. Der er etableret en udebruser, og på de grønne arealer langs vandet kan I spille bold, bage snobrød eller tage et slag kongespil.
(Glasværn/afskærmning mod vandet langs terrassen samt trappe nedgang til vandet er under opførsel).

Det tager ti minutter at køre til Kerteminde, når I trænger til at adsprede jer selv og jeres gæster med andet end smuk udsigt, absolut ro og fuldkommen uforstyrrethed her i vandkanten. I kan eksempelvis nyde et måltid på en fiskerestaurant i absolut topklasse eller slentre rundt og tage byens mange spændende butikker og gallerier i nærmere øjesyn. Der findes også andre toprestauranter i oplandet, som det bestemt er værd at aflægge et besøg, ligesom der er flere fantastiske strande at vælge imellem. I kunne jo vælge at sejle ind til Kerteminde, når der nu alligevel er mulighed for at have en båd liggende ved jeres helt egen bådebro, der er 40 meter lang. I kan også bruge båden, når I vil skaffe jer fjordrejer, ål og havørred ved egen indsats. Båden er også et hit, når I bare føler for at ligge derude og vugge i vandet. Hvorfor ikke?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.