Møllegyden 82, 5380 Dalby

Spændende hus i de mest naturskønne omgivelser

Hjemmebase med ro, plads, naturnærhed og 400 meter til den populære Dalby Skole. I får her muligheden for at overtage en næsten ny kvalitetsbolig, der er meldt klar i 2018 og bygget op gennem et år i gode materialer af professionelle håndværkere fra lokalområdet. Her er tænkt på både det æstetiske og det funktionelle. I kan studere billederne og konstatere, at I får en smuk og gennemført bolig. Det er også rart at vide, at her er jordvarme, genvex-anlæg, pollenfiltre og akustikplader. Indeklimaet er på alle måder i fokus. Arkitekturen er symmetrisk, stram og gennemført med afgrænsede afdelinger. I får en børneafdeling, hvor der er tre værelser og badeværelse på den ene side af det centrale opholdsrum og voksenafdeling plus bryggers på den anden side. Stue og køkken er i åbent flow med 5,10 meter op til kiploftet. Køkkenet er specialdesignet med fronter fra Kvik og bordplader med knust granit. Her er også quooker og en effektiv emhætte, der er bygget diskret ind i loftspladerne. I vil også lægge mærke til den runde brusekabine, der er placeret frit i master bedroom. Her er flotte gulve over alt med gulvvarme.

Der er mulighed for yderligere to værelser ovenpå. Bemærk også det ekstra hus på matriklen, som er af ældre dato og har status som fritidshus. Det kan blandt andet bruges som udlejning til folk, der er på udkig efter et par dage med velsignet fred og ro og med blot ni kilometer til Kerteminde, hvis der opstår behov for adspredelse, butiksbesøg og et måltid på en god restaurant. Om dagen kan man cykle den korte afstand til vandet og vælge mellem en østvendt strand eller en vestvendt.

Rundt om husene er der anlagt en have med 26 forskellige arter af planter og træer, som er i gang med at vokse op og udvikle sig til et bredt, levende hegn. Det vil blive smukt at lade øjnene hvile på, ligesom det vil passe godt til det omgivende landskab. Det vil også skabe en masse steder med læ og medvirke til en yderligere stimulering af det i forvejen rige dyreliv. I har naturligvis både råvildt og fasaner som hyppige gæster på jeres grund. På den store grund er der også afsat plads til en fodboldbane med store mål, så I kan arrangere kampe med venner og familie. Tilskuerne kan sidde mageligt på terrasseområdet. Der er anlagt terrasser hele vejen rundt om huset. Det største område ligger ud for de to dobbeltdøre fra køkkenalrummet og vender mod eftermiddags- og aftensolen. Her vil det være oplagt med middagsbord, grill og andre aftenhyggemøbler. I får også en morgenterrasse med udgang fra den modsatte side og i øvrigt også fra soveværelset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.