Kirkestræde 16, Thurø, 5700 Svendborg

Når familiens villa befinder sig 28 meter fra vandkanten

Fra I går ud ad hoveddøren på dette godt 120 år gamle skipperhus og indtil I kan tage en morgendukkert, skal I regne med at bevæge jer 28 meter. I skal gå lige så langt for at komme hjem igen til bruseren på badeværelset med de italienske travertinfliser og den snedkerlavede køkken-ø i køkkenalrummet, hvor I sammen med resten af familien kan spise morgenmad, inden I spredes for alle vinde eller måske arbejder hjemmefra. Nogle tager cyklen til skole i Svendborg, der ligger tre kilometer væk, andre sejler til deres bestemmelsessted. Når I mødes igen senere på dagen, skal I træffe beslutning om, hvilken af de dejlige terrasser I skal slå jer ned på. Måske er I ikke enige, om det skal være i sol eller skygge. Så I vælger den terrasse, der passer bedst til jer. Der er nok at vælge imellem. De vender mod syd, øst og vest, så der er til alle temperamenter og aktuelle behov i forhold til vind og vejr.

Lyder dette som noget for jer og jeres børn? Der er plads i huset til en del beboere på de to veldisponerede plan. Ovenpå er der soveværelse, karbadeværelse, to værelser og en dejlig terrasse med dør fra soveværelset. I stueplan er der yderligere to værelser, badeværelse, køkkenalrum med åbent køkken og stue plus viktualierum og et disponibelt rum. Det hele fremstår i en stil, hvor hyggeligt passer, men måske ikke helt dækkende for husets høje herlighedsværdi. I må selv komme og vurdere, om det er jeres drømmested, der befinder sig her. Vi vil gætte på, at det er tilfældet for en hel del familier, både selv boligen og dens beliggenhed her ved vandet på en ø med et hav af attraktioner i nabolaget.

Thurø har ikke ligefrem status af en øde og utilgængelig ø. Den ligger lige ved broen over til Svendborg, der er en af landets mest populære og meget livlige byer. En familie kan således komme til at bo og leve i dette romantiske hus ved vandet med udsigt og terrasser så idylliske som et postkort fra en græsk ø ved at afhænde en gennemsnitlig lejlighed i en af landets store byer og flytte ind her 120 minutter fra Rådhuspladsen i København og tre minutter fra Svendborg. Lyder det for usandsynligt? Den nuværende ejer har boet her med sin mand og fem børn. Nu venter huset på at kunne byde den næste heldige familie velkommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.