Strandparken 80, Faldsled, 5642 Millinge

Liebhavervilla eller fritidshus i første række til Helnæsbugten

Det er svært ikke at lade sig imponere af denne lyse liebhavervilla og de smukke omgivelser i Falsled. I får en ejendom, som er opdateret med præcision og fornemmelse for detaljen, og først og fremmest en beliggenhed med betagende udsigt, der vil gribe jeres opmærksomhed. Boligen er enestående. Den kan bruges hele året, eller når I trænger til ferie. Ejendommen, som har status af flexbolig, ligger sublimt placeret i første række til Helnæsbugten, og udsigten tilhører de allerbedste, som området kan præstere. Selve arkitekturen får det bedste ud af beliggenheden, så boligen åbner sig op med store vinduespartier mod haven. På tværs af den 199 m2 store villa er der kun få rum, som ikke byder på udsigt over haven og mod vandet.

Siden 2012 og frem er villaen blevet komplet moderniseret med et lækre og velvalgte materialer. Resultatet er en flot helhed. Lysindfaldet fra store, sydvestvendte vinduespartier suppleres af ovenlysvinduer, som sætter den lette atmosfære smukt i scene. Samlingspunktet er det åbne opholdsmiljø, som ligger centralt i huset. Køkkenet er med hvide højglanselementer og diskrete greb, som giver et strejf af elegance, mens den massive træbordplade og det gennemgående egetræsgulv føjer varme til indretningen. En smule daglig luksus har fundet vej til rummet i form af en indbygget kaffemaskine over ovnen, mens en skulpturel masseovn fra Lotus udført i lyse fedtsten nyder en prominent placering midt i afdelingen. Opholdsstuen har loft til kip med ovenlys, store vinduespartier og dobbeltdør til terrassen, hvilket skaber sammenhæng mellem bolig og uderum.

I får to separate værelsesfløje. Master bedroom har tilknyttet walk-in garderobe og badeværelse med topmonterede glasvaske. I den anden værelsesafdeling er der nyt badeværelse fra 2020 med både bruseniche og elegant badekar. Værelset har udgang til haven, ligesom det tredje værelse ved gæstetoilettet selvfølgelig også har. Opvarmning sker med et effektivt pillefyr, som driver gulvvarmen i alle rum. Mod vejen har I god plads til parkering på stenbelægningen, og haven byder blandt andet på en 190 m2 stor træterrasse. Haven leder ned til grundejerforeningens badebro, hvor vandet kan indgå i jeres morgen- eller aftenrutiner. Jolleplads er inkluderet i grundejerudgiften.

Området omkring Falsled appellerer unægteligt til at nyde livet. Menuen på den lokale kro kan imponere selv den største gourmand, og ved det charmerende havnemiljø kan I lade jer friste af velsmagende retter på caféen. I Svanninge Bakker tilbyder Faaborg Golfklub en 18-hullers bane, ligesom det varierede landskab byder sig til med vidunderlige vandreruter. Lystsejleren har optimale betingelser for at nyde øhavet, som formentlig er landets smukkeste farvand. Om sommeren har Falsled forbindelse til København med vandflyveren. Vil I have det bedste, henvender denne ejendom sig direkte til jer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.