Skovbakkevænget 40, Skt Klemens, 5260 Odense S

En idyllisk beliggende liebhaverbolig midt i naturen med solindfald hele dagen.

I vil gerne bo i byen med kort afstand til skole, sport og kultur. I vil også gerne bo fredeligt i naturen. Jeres næste bolig må gerne have sin egen sjæl og være præget af historisk charme. Inderst inde er I lidt nogle luksusdyr, der sætter pris på gode materialer, og at tingene allerede er lavet for jer. Og så gør det faktisk heller ikke noget, hvis der står en indbygget espressomaskine klar til at brygge en kop kvalitetskaffe. I kan godt grine lidt af jer selv, når I løber ønskelisten igennem og forsikrer hinanden om, at I naturligvis må gå på kompromis med flere af prioriteterne. For enhver kan jo tænke sig til, at man ikke kan få det hele. Og så måske alligevel … I kunne jo lige se lidt nærmere på denne hemmelighed.

Ejendommen er bevaringsværdig og ligger i Skt. Klemens med alle de faciliteter, I skal bruge i hverdagen. Kort afstand til skole og det lokale butikstorv med bager, frisør og indkøbsmuligheder. Når I skal til midten af Odense, er der 5 kilometer og klares på 10 minutter i bil. På cykel tager turen tyve minutter, og den foregår ad stier forbi Zoo, Munkemose og andre skønne steder som er en oplevelse i sig selv. I har heller ikke langt til motorvejsnettet. Adgangen til ejendommen sker bag villakvarteret i Skt. Klemens ad en tre hundrede meter lang vej gennem skov. Og derinde finder I det diskret beliggende hus, som blev opført i 1927 af en fabrikant, der ønskede sig et sommerhus i den nu fredede skov. Sidenhen er ejendommen blevet totalrenoveret i de bedste materialer og forbedret big time. Den helt store tur fik huset i 2010, og forbedringerne er fortsat gennem de seneste ti år. Det er dermed en fuldkommen indflytningsklar bolig, der står og venter på jer. Alt er velfungerende. Udenpå er huset pudset op. Tegltaget er smukt. Det samme er kobberkvistene og kobbertagrenderne. De matcher de udendørs PH-lamper. Det praktiske er ordnet med ny el og nye rør. I får BWT-anlæg, så vandet er blødt og dejligt med lavt kalkindhold. Huset er isoleret og med jordvarmeanlæg, så de løbende udgifter er lave og energimærket særdeles flot. Der er også lagt lyddæmpende materialer mellem etagerne, så alle familiemedlemmer har mulighed for at udfolde sig uden at forstyrre de andre.

Boligen byder på masser af lysindfald og meget plads. I kan bo og leve som en stor familie og i den isolerede og opvarmede garage, kan der holdes barnedåb, konfirmationer og studentergilder for mere end tredive personer. I stueplan er der en stor stue med panoramaudsigt ud over ådalen og med udgang til overdækket vestvendt solterrasse og et topcharmerende køkkenalrum, der er udstyret med et kostbart køkken i topklasse og lækre hvidevarer af bedste slags. Køleskabet kan producere alle mulige slags lækre, kolde vandsubstanser til forfriskningerne, og kaffemaskinen er en kompetent barista. På gaskomfuret står der Ilve, så hjemmekokken har det bedste udstyr. I stueetagen er der to sammenhængende værelser med badeværelse, som også har dør fra køkkenalrummet. Desuden bryggers med toilet. På første sal er der tre værelser af forskellig størrelse. Alt er klar til indflytning og møblering.

Udenfor hovedhuset får I flere solterrasser, udebruser med varmt vand og en kæmpehave med frugttræer. Der er et stort garageanlæg og et anneks på 27 m2 til gæster, atelier eller andre formål. I har mod øst skov på bagsiden af huset og derfor masser af sol. På husets forside, eng ned mod Odense Å og i det hele taget mulighed for at nyde skovens lyde og årstidernes skiftende charme, hvilket er en lise for sjælen og en livskvalitet, som man nok først forstår rigtigt, når man har oplevet det år efter år. Bladene risler i de blide briser og de gamle træstammerne knager ømt, når blæsten tager fat. Dyrene, også mere sjældne arter, lever deres uforstyrrede liv her og lader jer en gang imellem se dem. I vil også kunne høre uglerne, der kloge som de er har valgt at slå sig ned på dette sted, hvor man ikke bor for at ens ejendom skal ses og beundres fra vejen, men fordi den er en kvalitet i sig selv. Måske bliver det jer, der skal fejre boligens hundrede års fødselsdag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.