Colbjørnsensvej 26, 5000 Odense C

Smuk murermestervilla i tre plan plus kælder

Her kan I flytte ind uden at skulle i gang med byggeprojekter. De nuværende ejere har sørget for, at det ikke blot er en indflytningsklar og meget indbydende ejendom. Det er også en særdeles lækker bolig i hele tre etager med en helt specielt spændende have, man kan glæde sig til at indrette og tage i brug. Dertil kommer en meget anvendelig kælderetage med gulvvarme i 2 af rummene. Førstehåndsindtrykket er en høj, rank, stolt og nærmest maskulin murermestervilla toppet med mansardtagets elegance og generelt gode stil. Når I tager ejendommen i nærmere øjesyn, opdager I, at huset er opført i håndstrøgne sten og med omhyggeligt udførte tagrender og nedløbsrør i høj håndværksmæssig standard. Allerede her er man på sporet af den kvalitet og finesse, der også kendetegner den indvendige side af boligen. Hjulpet på vej af en stilsikre hånd og kvalitetsmæssig sans for at udføre de forbedringer, som et solidt hus fra 1930 fortjener.

I kan glæde jer til at indrette jer på fire fantastiske plan og et ukonventionelt og meget lækkert udeareal. I stueplan ligger de to stuer og det store køkkenalrum en suite og udgør et skønt sammenhængende opholdsområde. Køkkenet står snorlige efter en opdatering og er lige til at hoppe på. Der står franske døre med glas i kælderen, som er klar til montering, hvis I vil have mulighed for at lukke mellem stuerne. Bag køkkenet er der en mellemgang og et renoveret toilet. På første sal er der et værelse med altan og et kæmpeværelse, som nemt kan opdeles i to store værelser. Her er også et dejligt badeværelse. Anden sal er et fantastisk og vurderet på alle parametre stort rum, der går helt til kip og er udstyret med seks vinduer, som skaber et guddommeligt lysindfald, der kan reguleres med et el-styret gardinsystem med solceller. Rummet får ofte besøgende til at falde bagover af benovelse, og er blevet benyttet til atelier. Det kan også anvendes til andre former for erhverv på hjemmeadressen. Måske et teenager-domæne af de helt exceptionelt eksklusive af slagsen eller en stue til at chille i. Gæsterne vil nok tigge og bede og at blive inviteret en gang til. I vil opleve lidt det samme, når I har haft gæster med i haven, hvor pladsen er indrettet til hygge og fest med flere terrasser anlagt med vedligeholdelsesfrie kompositbrædder. I vil bemærkede den særlige pergola, der er konstrueret, så den kan være både med og uden tag. Siderne kan åbnes, og her er så lunt, at I kan opholde jer udenfor størstedelen af året. Græsset er også behageligt med et touch af udendørs ryatæppe. Det skal aldrig slås eller mosbehandles, men er konstant flot, blødt og lækkert.

Ejendommen er beliggende med alt i gåafstand, uanset om det drejer sig om Odenses byliv, skønne rekreative områder eller hverdagsagtige faciliteter. Børnene kan på få minutter gå til Munkebjergskolen, ligesom der er privatskoler i nabolaget. Der er naturligvis også pasningsmuligheder, og I har rige indkøbsmuligheder tæt på med flere valgmuligheder blandt supermarkeder og specialbutikker. Munkemosen byder sig til, når I skal have fyldt skridt på motionskontoen. Når man bor her, kan man godt have en fornemmelse af at være privilegeret, for ikke nok med at alle byens tilbud ligger i gåafstand, så er de nære omgivelser også pragtfulde. Her er stille og naboskabet er venligt, så der er mulighed for at tale med de omkringboende, ligesom der afholdes arrangementer, som I kan deltage i eller selv være med til at arrangere. De nuværende ejere beskriver det som en stemning, der minder om landlig harmoni i byen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.