Sandageren 8, Bøjden, 5600 Faaborg

Klassisk norsk bjælkehus med atmosfære og havudsigt

Dette solide og velbeliggende træhus nær vandet er bygget af solide kvalitetsbjælker, som ejerne selv har udvalgt i Norge. Huset har kun haft en eneste ejer i sin levetid, og det fremstår som et helt klassisk sommerhus med lige præcis den atmosfære, som mange kender fra bedsteforældre med sans for det solide og ærlige håndværk, og for hvordan der skabes maksimal hygge. Med masser af træ og dets naturlige varme, også i den overførte betydning. Her i dette hus er det let at føle sig velkommen og hygge igennem med familien, efterhånden som der kommer flere generationer til. Huset har en god størrelse og en fin indretning med en stor stue og et køkken, som man forholdsvis let kan slå sammen, hvis man ønsker en åben planløsning. I får også to soveværelser, badeværelse og entré. Desuden er der en overdækket morgenterrasse ved hoveddøren og en stor terrasse, der løber på to sider af huset, hvorfra I kan nyde udsigten til vandet. Det kan I også gennem det store, vestvendte stuevindue og fra det stuevindue, der vender mod syd og er placeret nærmest køkkenet. Huset varmes op med brændeovn og af en varmepumpe, der har aircon til de allervarmeste dage.

Haven er frodig med mange specielle planter og træer, ligesom her er flere fine stensætninger. Når I har klippet det hele til, vil I råde over et særdeles smukt udeområde med flere dejlige haverum, som er gode at opholde sig i, både når man efterspørger en lun og lækker solspot, og når en skyggeplads er højest i kurs. I vil ligeledes få meget glæde af det overdækkede udeareal med natursten, som har karakter af carport, og som kan bruges til at afskærme solstole eller spisebord til familiefrokosten. På ejendommen er der også et værksted af fornuftig størrelse, hvor man i en håndevending kan få ordnet alt det praktiske.

Beliggenheden er pragtfuld og dejligt fredelig på en blind vej og i et naturskønt område. I kan gå til vandet på fire minutter, hvor I kan bade fra broen og også gøre særdeles gode fiskefangster, så der en gang imellem kan skaffes hjemmefanget mad til aftenens grillmiddage, ligesom I kan hygge jer med at fange krabber sammen med børnene. I kan sætte en båd i vandet og få en stille stund på havet, omgivet af den vidstrakte blå natur, så langt øjet rækker. I vil også kunne holde øje med færgen, der sejler mellem Bøjden og Fynshav. I har desuden adgang til skov og mulighed for at gå dejligt afslappende ture i de skønneste omgivelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.