Skovvej 20, 5300 Kerteminde

Pragtfuld villa i patricierstil tæt på alt i Kerteminde

Masser af boligareal i de skønneste og smukkeste og mest idylliske rammer, man kan forestille sig. I får en indflytningsklar ejendom, der byder velkommen til to velindrettede boligetager og en isoleret underetage med gulvvarme og flere meget anvendelige rum, som kan være velegnede til teenageafdeling. Her er også badeværelse og direkte adgang til carport og garage. I stueplan får I højloftede opholdsrum med stuk og plankegulve. Her er to stuer en suite med franske døre imellem og en karnap i den ene plus terrasseudgang. I får også et dejligt køkkenalrum og et regulært værelse på etagen. Ovenpå er der tre værelser og husets andet badeværelse. Til det ene værelse er der en lækker balkon, der blev renoveret i 2021 og har udsigt til skoven. Hele boligen fremstår klar til indflytning.

Grunden er af god størrelse og passer til den flotte og karakteristiske ejendom, der hører til blandt kvarterets mest markante. Foran understreges den præsentable fremtoning af en smedejernsport og en flot indkørsel med klassisk flisebelægning. Bagtil har I private forhold og en lækker træterrasse, der blev anlagt i 2021. Her er masser af sol og plads til både loungeområde med solsenge og middagsbord til de lune og hyggelige grillaftener med familie og venner.

I haven er der gamle træer, blandt andet frugttræer med blommer og æbler og høje nåletræer, som kaster behagelige skygger på årets varmeste dage. På den måde kan I altid finde forskellige opholdssteder, uanset om I foretrækker sol eller skygge.

Beliggenheden er lige så attraktiv som selve boligen i dette fredfyldte kvarter, hvor I har gåafstand til alt i skønne og kønne Kerteminde. Der er faktisk noget af det hele lige omkring jer. I har Sydstranden, jollehavn, promenaden, skov og by i gåafstand. Der er er også tennisbaner og sportshal. Og blot lidt længere til en fantastisk og berømt golfklub.

Børnene kan gå til den nærmeste skole eller tage bussen tre kilometer til en populær friskole. Og der er kvalitetsspisesteder som Rudolf Mathis i nabolaget, ligesom I kan hente frisk fisk på havnekanten. Det lyder næsten overdrevent med al denne idyl. Men det er den skinbarlige sandhed her i Kerteminde, hvor der også er butiksliv og mulighed for at dyrke flere slags vandsport som kano, kajak og vandski. Til de mindste er der skovlegeplads, og de voksne vil synes om at gå eller løbe en tur i skoven en gang imellem eller hver evigt eneste dag. Desuden kan I hurtigt komme til Odense, der befinder sig blot 18 kilometer væk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.