Chr. Winthers Vej 11, 5230 Odense M

Totalrenoveret villadrøm i eftertragtede Hunderup

På en usædvanligt stor grund i det dejlige Hunderup-kvarter udbydes en gennemført renoveret ejendom, hvor der både indenfor og udenfor er taget hensyn til ejendommens oprindelige stil og de mange originale detaljer, så charme og atmosfære ikke blot er bevaret, men fremhævet og med et fantastisk lysindfald. Den udvendige renovering har omfattet nyt tag i 2020, der også inkluderede tagrender og nedløbsrør i zink plus en ny kvist. Samme år blev hele facaden fuget om med original fugefarve, ligesom der blev lagt nyt tagpap på altan og garage. Også garageporten er fra 2020. Haven og den store terrasse på 100 m2 blev anlagt få år forinden i 2017 og fremstår flot og imødekommende. Den indvendige renovering i stueplan og på første sal har været lige så omfattende som den udvendige. I 2018 blev lofter og vægge pudset og spartlet. Der blev også lavet nye, lækre badeværelser og installeret nye radiatorer med termostater af typen Danfoss Living Connect. I perioden 2018 til 2020 er vinduer og døre delvist udskiftet, og der er etableret nyt el og nye stikkontakter.

Planløsningen giver jer masser af plads i både stueplan og på værelsesetagen ovenpå, hvor der er tre værelser og badeværelse. I stueplan ligger de fælles opholdsrum med køkkenalrum i en vinkel og med franske døre til spisestuen og derefter åbent til opholdsstuen. Der er trinløs forbindelse mellem de to stuer og en skøn og herskabelig loftshøjde på 2,78 meter. Fra køkkenalrummet er der trappe med et par trin ned til terrassen. Desuden gæstetoilet ved entréen, hvorfra der også er de smukkeste svungne trapper til første sal og underetagen med vaskerum, toilet og flere disponible rum. Bemærk også den elegante tilbygning mellem garage og hus, som dels sørger for tørskoet indgang fra bil til bolig og dels giver et ekstra rum til overtøj og lignende. Fra dette rum er der både udgang til forhaven og terrasseområdet bagtil.

I får adresse på Chr. Winthers Vej, der er en af de absolut mest eftertragtede i Odense. Her er så stille, børnevenligt og sikkert, at alle kvarterets børn lærer at cykle på vejen. Bemærk også den enestående runddel med kirsebærtræer, hvor det er oplagt at finde legekammerater. I har i det hele taget mulighed for at indgå i kvarterets fantastisk gode naboskab, som omfatter både børn og voksne. Hvis I har børn i gymnasiealderen, vil de kunne glæde sig til en meget kort gåafstand til Sct. Knuds Gymnasium. Der er naturligvis også både folkeskoler og privatskoler i dette skønne og meget smukke kvarter, hvor I bor tæt på alt, uanset om vi taler centrum af Odense eller Fruens Bøge. I kan gå til rekreative områder med udefitness og meget mere og til bylivet med kultur, spisesteder og butiksliv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.