Strandløkkevej 7, Strandløkke, 5800 Nyborg

Morgendukkert i solopgangen og uendelig vandudsigt

Havudsigt og skovudsigt fra terrasser på begge sider af en ejendom, der er så gennemført strømlinet og stilsikker både indenfor og udenfor, at arkitekten ganske givet må have grædt sig i søvn af glæde hver aften, mens opgaven med at definere og gøre fritidshuset til virkelighed. Det er de nuværende ejere, der har bestilt huset, som blev færdigmeldt i 2013. Alt er topkvalitet fra murværk til hvidevarer. Huset er dobbeltmuret og til de store panoramavinduer er der valgt den fornuftige type med alu på ydersiden, så vedligeholdelsen er minimal. Der står Miele på espressomaskinen og begge ovnene. I får også Quooker-vandhane. Emhætten er flad og placeret helt oppe under loftet, så den ikke kommer i vejen for den mageløse udsigt her i det vidunderlige køkken, hvor I kan se solen spejle sig i havet. Interiøret fra Invita er af den toplækre type, hvor skufferne er supernemme af manøvrere, så også den praktiske del gør det til alt andet end en straf at have køkkentjansen i dette pragthus.

I kan glæde jer over at have den samme spektakulære udsigt fra to af værelserne og fra det ene badeværelse, da de vender samme retning mod havet som de store vinduer i køkkenet. Bemærk, at man faktisk kan nyde havudsigten fra terrasserne på begge sider, da man kan kigge gennem huset. Der er gulvvarme og højttalersystem bygget ind i flere af de store rum. Huset opvarmes med jordvarme og solceller. I har plads til mange overnattende, da her er fire soveværelser og to lækre badeværelser plus en udebruser med havudsigt. Den er praktisk til en hurtig skyller, når I har taget en dukkert i det salte havvand, og inden i slår jer ned på en af de mange terrasser. Haven er enkel, så intet forstyrrer udsigten til de eventyrligt smukke omgivelser. Ud over vandet kan I se helt til Asnæs på Sjælland og naturligvis Storebæltsbroen. På landsiden har I desuden skovudsigt, så der er både masser af den grønne og den blå natur til øjnene.

Også områdets vilde dyr holder af jeres grund, så I kan regne med jævnligt at få besøg af et tamt svanepar, der gerne kommer helt tæt på, når de trænger til en bid mad, og når de føler trang til at vise deres unger frem. Desuden vil I se harer, egern og fasaner på grunden og i skoven, der også byder på bærbuske og nøddehegn. I kan gå afvekslende ture i skoven den ene dag og langs stranden den næste. I begge retninger kan man gå lange strandture i retning mod Nyborg eller Kerteminde. I kan også sejle til begge byer i jeres egen båd eller motorjolle. Det er også en mulighed at tilbagelægge de cirka ti kilometer til de to byer på cykel. I har kort sagt alle muligheder for at slappe af og være aktive her på denne enestående dejlige og fredfyldte beliggenhed, hvor der udover jeres hus kun er tre andre på det lukkede vænge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.