Bødtchersvej 16, 5230 Odense M

Indflytningsklar Hunderupvilla med mange flotte detaljer.

Alle ved, at Hunderupkvarteret med de attraktive omgivelser er proppet med den ene dejlige villadrøm efter den anden. De ligger på rad og række med deres forskellige fremtrædelsesform. Den her udbudte villa gør umiddelbart ikke så meget væsen af sig fra gadesiden, hvor den for nogle kan se lidt lille, mørk og diskret ud, måske endda knibsk i sin fremtrædelsesform. Men det skal man absolut ikke lade sig snyde af. For indenfor åbner det hele op i et lyst og imødekommende boligareal med masser af plads på to dejlige bolig-etager plus en lys og særdeles anvendelig kælder, som er populær blandt især de lidt større børn, når de udvikler behov for højere frihedsgrader. Faktisk starter det allerede lige bag rækværket i forhaven, der er genialt udnyttet til en meget lækker og ugeneret gårdhave, hvor I kan hygge og holde sammenkomster.

Når man træder indenfor, oplever man et højloftet opholdsrum med 2,65 meter mellem de smukke sildebensgulve og de lyse lofter. Stueetagen er indrettet som ét stort, lyst og meget lækkert område, hvor det nyrenoverede køkken og stue plus den ekstra stue i tilbygningen med 2,97 meter til loftet flyder sammen og bliver stadig mere åben ud mod baghaven. I den sidste stue er der vinduer på tre sider og dermed oceaner af lysindfald. I kan fortsætte ud i haven via dobbeltdørene, som det falder helt naturligt at lade stå åbne i årets lune måneder, så haven inviteres indenfor. Også den indbyggede reol i stuen er med til at skabe en skøn og stilfuld atmosfære. Der er toilet i stueetagen. Ovenpå ligger værelserne. Der er et soveværelse med walk-in garderobe og en fransk altan, der er sydvendt. Desuden to børneværelser med hems på begge og et badeværelse. Kælderen er dejligt anvendelig med et stort disponibelt rum, badeværelse, et mindre rum og vaskerum. Så I får masser af råderum i dette velholdte hus, der er nymalet og i det hele taget fremstår indflytningsklart.

Udover den dejlige gårdhave foran huset kan I også glæde jer til den gamle og opvoksede have, der ligger bagtil. Helt op til huset er der anlagt en rundet terrasse, der med sin organiske form giver en god introduktion til resten af den haverummet med høje træer, som giver en masse hygge og også skygge som supplement til de solrige områder. Det er på alle måder et dejligt sted at opholde sig. Her er også plæne, hvor de mindste kan tumle, lege og spille bold.

Beliggenheden her i Hunderupkvarteret nær Skovsøen og Fruens Bøge taler for sig selv. Den er af gode grunde et af de meget eftertragtede steder i Odense. Børnene kan hurtigt gå til skolerne, også når de bliver større og skal til gymnasiet. Gåturene i kvarteret er dejligt afslappende, ligesom I også hurtigt kan komme til centrum af byen og hjem igen. Selve vejen er stille og rolig uden nogen videre trafik. Der er en fin stemning i kvarteret, hvor der bor en del børnefamilier, så der er mulighed for at finde jævnaldrende kammerater.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.