Assensvej 238, Bellinge, 5250 Odense SV

Arkitekttegnet, herskabelig og gennemført pragtvilla

Denne originale og meget spændende villa er opført i 2010 og findes næppe magen til noget andet sted. Det er en ejendom, hvor der ikke er gået på kompromis med materialer, og den passer ind i landskabet, så man får glæde af nærheden og udsigten til Odense Å, der løber lige neden for grunden. Der blev hyret en arkitekt, som havde erfaring med at tegne herskabelige ejendomme inspireret af engelsk landstil, samtidig med at det skal være tydeligt, at ejendommen ligger i Danmark. Her står den så, smuk og spændende som ved opførelsen og klar til næste ejer. Det kan være en single ligesom nuværende ejer, som kan byde overnattende gæster fine forhold. Begge kan få eget værelse med integreret badeværelse, mens man mødes i opholdsrummene. Ejendommen er også forberedt til, at der kan bo mange flere mennesker på de mange gode etagemeter, der alle ligger i ét plan. Garagen kan så let som ingenting omdannes til et ekstra værelse med gulvvarme. Ved siden af den lille gang er der nemlig et kontor, som kan omdannes til badeværelse. Installationerne findes allerede.

Der er flere muligheder for at indrette yderligere værelser, enten i det eksisterende areal eller ved at udnytte loftet, hvor der kan være masser af værelser. Ellers er der mulighed for at glæde sig over de store opholdsrum med højt til loftet og arkitektoniske vinkler, paneler og meget andet. Bemærk den flotte pejs i hall'en og det helt vidunderlige orangeri, der er integreret i boligen og fungerer som spisestue. Her er der vinduer over alt, så man kan nyde grøn udsigt til grunden, himmelkig og naturligvis dyrelivet med fasaner, harer og rådyr plus det rige fugleliv. Materialemæssigt er ejendommen gennemført fra granitsoklerne og hele vejen op til toppen af det smukke stråtækte tag. Og derimellem er der anvendt de mest udsøgte marmormaterialer med en særligt varm glød, så det hele spiller godt sammen og efterlader et indtryk af høj herlighedsværdi. Der er helt åbenlyst trukket så hårde veksler på materialekontoen, at udbudsprisen slet ikke kan følge med.

Grunden matcher boligen i herlighedsværdi. Den er med sine knap to hektar så tilpas stor, at man kan føle sig privat og ugeneret. Den er holdt på naturens og landskabets præmisser, så den ikke kræver den store vedligeholdelse. I vil bemærke den flot anlagte og snoede adgangsvej med candle light-træer. Og til den anden side kan I kigge til Odense Å og gå derned via egen grund. Der er mulighed for husdyrhold som får og heste. Man tror det næsten ikke, men ejendommen befinder sig blot ti kilometer fra Rådhuspladsen i Odense. Hvis der er børn i husstanden, kan de vælge mellem en kommuneskole og to privatskoler i den nærliggende by, Bellinge. Kan det blive mere perfekt? Romantisk og herskabeligt på én og samme tid.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.