Rugårdsvej 710, 5462 Morud

Rasende flot renoveret dig-og-mig hus ved Langesø

Der findes næppe noget flottere stråtækt tag end det, der er på dette bindingsværkshus på Rugårdsvej. Huset var oprindeligt en skovløberbolig, som hørte til Langesø Gods. Det blev opført i 1877, og vi vover den påstand, at det aldrig har været smukkere og mere hjertevarmt end nu, hvor det er blevet renoveret med lige dele kærlighed og omhyggeligt arbejde. Tilsat en ordentlig portion æstetisk sans. Huset er sat så flot i stand indenfor og udenfor, at man kun vanskeligt undgår at blive forelsket, når man ser det og træder indenfor. Er man et ungt par, virker det som stedet, hvor man ikke ønsker sig andet end at blive gamle her sammen. Med plads til et barn, da I får værelse både i stueplan og ovenpå. Skal I have mange børn, kan det være en mulighed at udvide boligarealet. Hvis I er et voksent par, virker det heller ikke så tosset at bo her, og invitere familien på besøg i de fantastiske grønne omgivelser. I kan eventuelt benytte stedet som flexblog, hvis I ikke er helt sikre på, om I vil slippe helårsboligen endnu. Men der er nu ikke noget i vejen med at bo her fast, heller ikke hvis man har hyppige ærinder i eksempelvis Odense, som man kan køre til på cirka ti minutter.

Boligen byder på to plan med soveværelse, walk-in garderobe og badeværelse med gulvvarme og badekar ovenpå. Her er blotlagte bjælker og 3,56 meter til loftet på højeste sted. Desuden en repos til let møblering. I stueplan er der køkkenalrum med gulvvarme, stue og et værelse, der er velegnet til kontor, gæsteværelse eller børneværelse. Bemærk den murede pejs, som er skabt af gamle mursten fra de vægge, der blev til overs under renoveringen. Hele huset blev sat i stand i 2011, inklusive taget og behørig isolering. Udover at være romantisk som få andre boliger og med tydelige referencer til sin oprindelse i 1800-tallet, er der også alt, hvad man kan forlange af moderne bekvemmeligheder, herunder centralstøvsuger og fjernvarme. Ligesom huset ved opførelsen blev bygget med masser af gode kvalitetsmaterialer, hvilket afsløres af de tætsiddende bjælker til murværket, der er et tydeligt tegn på velstand, så er der også et gennemført kvalitetspræg over renoveringen. Huset står klar til indflytning. Værsgo, det er bare at rykke ind med flyttekasserne og møblerne, når det praktiske papirarbejde er bragt i orden. Hvis I har en værktøjskasse, kan I rolige stille den i annekset ved siden af carporten og glemme det et stykke tid.

Det hele er klaret for jer, også udenfor hvor der er anlagt gårdsplads, plæne og hyggelige opholdssteder. Stykket med træer passer sig selv, så det er ikke meget tidskrævende at holde grunden. Huset ligger faktisk sådan, at I vil opleve Langesø Skov som jeres baghave. Den starter, hvor jeres grund slutter, og det er ikke nemt at afgøre, hvor det er. Altså et naturskønt beliggende hus, hvor rådyr og andre vilde dyr holder af at komme forbi. Der er også mere tamme dyr som heste på de nærliggende arealer, ligesom I får mulighed for at kigge på rovfugle og andre fuglearter på grunden og i det kuperede og betagende skovlandskab. Indkøb kan klares i Dagli'Brugsen i Morud, der befinder sig cirka en kilometer fra carporten, eller i andre butikker lidt længere væk. I Morud er der også børnehave, skole og fritidsaktiviteter. Desuden golfklub i nærheden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.