Hunderup Ege 6, 5230 Odense M

Flot istandsat luksusvilla i Hunderup Ege.

Eksklusiv, flot istandsat fritliggende etplans villa opført i 1990 i et af de absolut mest attraktive områder i Hunderupkvarteret op til skoven og med kun 2 km til Odense centrum. En privat grundejerforening sørger for græsslåning samt snerydning.

Villaen er på 211 m2 plus dobbelt carport under husets tag. Heraf er der redskabsrum på 12 m2, som nemt kan ombygges til et ekstra værelse, hvis der måtte være behov herfor.

Villaen er gennemgribende istandsat i de lækreste materialer med gulve i de flotteste ølandsklinker og ludbehandlede parketgulve. Nyt lækkert stort køkken/alrum med snedkerelementer og 2 lækre nye badeværelsemiljøer ligeledes med ølandsklinker med gulvvarme.

I villaens hjerte en hybridpejs og en stor opholdsstue med pejs.

Villaen ligger i et smukt og velpræget privat område med grønne plæner og gamle egetræer, der omkranser de smukke hvide huse med de røde tegltage. 2 majestætiske søjler byder velkommen til området fra Skovgyden.

Villaen har 2 lukkede, smukke og solrige gårdhaver samt en stor, privat baghave .

Villaen indeholder hall med adgang til hyggelig sittingstue med hybridpejs samt udgang til den charmerende gårdhave indrettet med japansk inspireret beplantning med blandt andet vandbassin. Her kan man nyde solen hele dagen. Fra sittingstuen er der åben adgang til det pragtfulde køkken alrum med køkken i røget eg samt corianbordplade. Adgang til bryggers med mange skabe samt ekstra håndvask. I hele denne afdeling er lagt smukke ølandsklinker med gulvvarme.

Stor dejlig opholdsstue med parketgulv og med udgang til gårdhaven. I stuen er der endvidere pejs.

Villaens modsatte ende finder man 2 gode værelser, dejligt badeværelse med elementer i røget eg samt ølandsklinker med gulvvarme, masterbedroom med udgang til gårdhaven og adgang til eget stort badeværelse med kar og brus.

Et sjældent, prestigefuldt tilbud.

Tegning og budget for etablering af ekstra værelse i forbindelse med redskabsrum foreligger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.