Fiskergade 7, 5300 Kerteminde

Byhus i Kerteminde med udsigt til vandet fra første parket

Udsigt fra terrassen. Og udsigt inde fra huset. Den er her hele tiden og fra alle vinkler, så der er mulighed for at nyde den livlige aktivitet på vandet, hvor I kan holde øje med robåde, kajakker og motorbåde, ligesom også de dygtige og modige paddleboardere ynder stedet lige uden for husets vinduer. Hvis du ikke synes, at det er nok at kigge på, er det bare at springe ud på vandet selv og deltage. Her er også fantastiske bademuligheder. Udover den eventyrligt dejlige beliggenhed er selve huset en decideret charmetrold, som det er særdeles vanskeligt ikke at falde pladask for. Det er et byhus, der blev opført i 1777 og nu fremstår som en lille restaureret perle, som er misundelsesværdigt lækkert indrettet til dig, der forstår at nyde livet, eventuelt sammen med en kæreste.

Boligen er indrettet med et HTH-køkken i den ene ende af huset. Her er to vinduer, det ene mod nord og det andet mod vest. I den anden ende af huset mod syd ligger stuen med en loftshøjde på 2,56 meter på højeste sted. Stuen har dobbeltdøre ud til terrassen, hvor man vil opholde sig ved hver given lejlighed. Mellem stue og køkken ligger badeværelset og entréen. Soveværelset er indrettet ovenpå med to skabe og en fænomenal udsigt til vandet plus bjælker og al den hyggelige stemning, som man kan forestille sig.

Beliggenheden her i den gamle kunstnerkoloni Kerteminde er både attraktiv for dem, der arbejder eller på anden måde har daglige gøremål Odense, da man kan køre dertil på cirka 20-25 minutter, og for dem der lægger vægt på at have rekreative og på andre måder dejlige områder i nabolaget. Ligeledes er der kort afstand til offentlig transport fra Nyborg eller Langeskov.

I kan nyde stemningen i den aktive fiskerihavn og spise på byens fantastiske fiskerestaurant. Om dagen er der nok at se til for de sportsinteresserede. Her er et dejligt tennisanlæg, som det næsten ville være synd ikke at aflægge besøg en gang imellem, og en helt særligt smukt beliggende golfklub, Great Northern, som man også gerne vil frekventere. Den er af international klasse og vidt berømt i det ganske land og ude i Europa. Der er desuden masser af specialbutikker, hyggelige caféer og spændende gallerier i Kerteminde, ligesom man kan tage på udflugter til Fynshoved og Dalbybugten, der ligger tæt på. Kort sagt en beliggenhed der ikke lader meget tilbage at ønske.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.