Langelinie 81, 5230 Odense M

Karakterfuld villa på Langelinie med stilsikker indretning

Langelinie 81 ligger i Odenses mest mondæne kvarter og er en på alle måder superflot renoveret villa med masser af plads og et hav af gennemførte detaljer. Det tårnhøje kvalitetsniveau kunne tyde på, at en fagperson med sans for indretning har haft fuldkommen frie hænder til at vælge de allerbedste løsninger og samtidig fået det til at spille sammen med husets oprindelige sjæl. Der er en rød tråd gennem det hele, så alt opleves som selvfølgeligt og toplækkert. Sådan er det faktisk på alle tre boligetager. Stueplanet er på herskabelig vis dedikeret til de fælles opholdsrum med rundgang mellem køkken og spisestue via en lille gang og derfra åbent til en meget stor stue, hvorfra der også er dør til entréen. Gulve og fyldningsdøre er renoverede og i det originale look fra ejendommen blev opført i 1908. Det samme er vinduerne, hvor nogle af partierne er smukt buede og med små sprosser. I vil også bemærke de fine og originale stukkanter og de elegant matchende rosetter, der får både moderne lamper og klassiske lysekroner til at tage sig ekstra godt ud. Loftshøjden er mere end tre meter, så I kan se frem til den mest fantastiske rumfornemmelse.

Blandt de mange kvalitetsrenoveringer, som er foretaget helt frem til 2021, er det naturligt at fremhæve køkkenet i røget eg fra Matrikula Studio og gulvflisen fra serien H+O af File Under Pop. Gaskogezonen fra De Dietricht er spritny og aldrig anvendt, og den specialdesignede emhætte er i børstet messing. Også køkkenbordpladen i mørkt marmor er en meget iøjnefaldende detalje. I både køkkenet og på stueetagens toilet er der installeret Toni-armaturer. Alle vægge og andre flader er bevidst farvekoordinerede med materialer i topkvalitet fra File Under Pop. Materialevalget er mindst lige så kvalitetsbevidst på første sal, hvor der er to badeværelser, værelse med altan, to stuer og køkken. På badeværelserne er der valgt produkter fra allerøverste hylde, så der står Fantini på de brunerede messingarmaturer, og møblementet er fra Matrikula Studio. Førstesalen kan forholdsvis nemt føres tilbage til den oprindelige planløsning med fire værelser. På toppen er der ét stort rum med loft til kip, Dinesen-plankegulve og smukt renoverede bjælker plus Velux-vinduer, der sikrer jer himmelkig ad libitum. Desuden kælder med vaskerum, toilet og en række disponible rum.

Der hører en skøn gammel og dejligt aflukket have til ejendommen, hvor udelivet kan nydes i fulde drag. Haven byder blandt andet på en sommerfuglebusk at typen Royal Red, hvide hortensiaer og meget høje, smukke og slanke nåletræer, ligesom der i skellet står en flot hæk af laurbær. Her er naturligvis terrasseområde og også en garage med plads til både bil og diverse redskaber. Ejendommen befinder sig dejligt tæt på OBs fodboldbaner, tennisanlægget og byens zoologiske have, uden der skal antydes nogen sammenhæng mellem de tre steder, andet end at de er skønne og populære områder. Det samme er naturligvis de smukke rekreative omgivelser omkring Skovsøen og åen, der befinder sig i behagelig gåafstand fra matriklen. Det er ligeledes nemt gå eller cykle frem og tilbage til Odense centrum, der byder på alt, hvad hjertet kan begære af butiksliv, kulturinstitutioner og spisesteder. Det er ikke nemt at pege på en bedre beliggenhed end denne, hvis man ønsker nærhed til det rekreative og bylivet fra samme domicil.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.