Østre Strandvej 156, Hasmark Strand, 5450 Otterup

Herligt beach house hvor båden kan ligge på egen grund

Der hører strandret til dette helt vidunderlige beach house, hvor man kun skal gå et par skridt ned ad trappen for at mærke sandet mellem tæerne og yderligere et par skridt for at få en morgendukkert. Udsigten er mageløs ud over vandet og med sandstrand, så langt øjet rækker. I kan kigge til Fynshoved, hvor solen står op om morgenen, og derefter følge solens gang over himlen og se helt til Samsø, inden den går ned om aftenen over Endelave. Det er ikke blot smukt for øjnene, men en lise for sjælen. Eller hvad med at sejle en aftentur til Samsø i jeres egen båd og spise aftensmad, inden I sejler hjem igen og nyder solens stråler der spejler sig i vandoverfladen og farver himlen i de mest usandsynligt smukke nuancer. Når I kommer tilbage til fritidshuset, kan I trække båden op på stranden, hvilket I er i jeres fulde ret til. Det kunne også være en mulighed at tage en fiskestang med ud på havet og se om I kan fange egen aftensmad til grillen hjemme på terrassen.

Huset er opført i 1992 og fremstår i tiptop stand med nye installationer og ny el, ligesom kloakkerne er renoveret inden for de seneste par år. Svanekøkkenet er nyt med alt i hvidevarer og armaturer. Også den lækre sauna er ny. I får opholdsrum med loft til kip og to soveværelser, badeværelse og et lille rum til vaske- og tørremaskine. Det hele spiller, som det skal, og stemningen indenfor er lige så hyggelig og varm som udsigten er fænomenal. I kan tage brusebad udenfor om sommeren, og der er terrasser på alle fire sider af huset, så der er opholdssteder til soldyrkning, sval skyggehygge og udsigt mod alle fire verdenshjørner.

Der er gode indkøbsmuligheder i Otterup, der har et aldeles glimrende udvalg af dagligvarebutikker. Turen hertil tager blot fem minutter. I har også masser af udflugtsmuligheder til rekreative området med grøn natur, så I med en beliggenhed som denne kan se frem til alt, hvad hjertet begærer af både grøn og blå natur. Fritidshuset befinder sig blot 25 minutters kørsel fra Odense, ligesom det er nemt at komme til Trekantsområdet på den anden side af Lillebæltsbroen. Selv folk, der er bosiddende på Sjælland, vil finde det umagen værd at have et fritidshus med denne underskønne beliggenhed så tæt havet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.